Wednesday, May 29, 2013

Sup Tulang Merah Idaman Hati ;-)

 
Haaaa.. itu muka org yg mengidam tue .. not me la .. hubby yg beriya nak makan Sup Tulang Merah .. Guna jasa baik Mr Google .. kami terus ke destinasi  Restoran Zam-Zam Jln TAR ... dpt meja atas air-cond area .. time tu plk tgh hujan lebat ... lapar tahap gaban dibuatnya .. Kami order Sup Tulang Merah (sekali smp ada 6 ketuiiii .. banyaknya) .. Nasi Briyani Ayam ambik Small portion & Murtabak Daging ... Adam Aidil makan beriya smp licin ... byk kali dia siap sebut ..sedapnya nasi biryani tue .. overall rasa sup tulang merah ni mcm sup tulang biasa .. beza dia ada rasa masam -manis.. kaler merah tue .. kuah dia pekat sebab ada pecahan telur dlm kuah tue ... daging dia plk lembut jer .. siap hirup isi tulang rusuk sekali dgn straw ...
 
 
Jenuh nak habiskan 6 ketul nie ;-)

11 comments:

~ana~ said...

kak, kat rest zam zam kat area bandar utama pun ada menu ni kan....

Afne said...

afne 1st time tgk sup tulang merah ni.

nifalnin... said...

babe...

sedap sgt ke... tp nampak menggiurkan.. blh try nanti nih...

mama_umar_maryam said...

sllu org g mkn kt spore mmg up lauk ni..hehehe..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

X sure lak kt mana ada lg. Yg kita pegi ni kt kl jln TAR ;-)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Den Remodeling Concepts -- Make a Family-Friendly House

Also visit my blog - optoma hd33

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Norlidawati Jaafar said...

Salam,
Saya ida
Newbies blogger
Menariknya warna dia
Treliur melihatnya
Mesti rasa pun bes kan
Jemput lah meriahkan blog saya & jadi kawan saya
umielman.blogspot.com

watyz said...

errr... x pernah rasa sup mcm ni...

Anonymous said...

Related to Lcd Projector

Here is my weblog payday loans [legendjourney.com]