Tuesday, May 28, 2013

Must HAVE ;-)

Tadaaaa... Pembelian Power Bank untuk kali yg ke-2 for myself ... Actually sebelum ni hubby dah beli 13,000mh power bank from his lil Bro ... but don't know why asal baru jer guna untuk caj hp or gadget .. suddenly terus powerbank tu kehabisan power ..something wrong somewhere kot ..hu..hu..hu.. so memandangkan power bank ni merupakan must have item sekarang nie .. so aku  belilah another power bank from onlines offer ... below RM100 dgn power 20,000mh .. setakat hari ni aku dah guna mmg sgt puas hati ..x der masalah ...  utk caj fully power bank ni pun tak perlu tunggu  smp 8hrs .. 4hrs dah fully charged .. ada lampu & button utk check power dah smp tahap mana .. dan yg bestnya kalau x caj powerbank ni 2-3 hari pun still ada lagi power utk caj apa2 gadget .. dlm masa yg sama siap boleh caj 2 item  lagi sebab dia ada 2 dual  USB port power .. so anybody yg still mencari2 power bank dgn harga yg sgt2  reasonable dan x berapa gabak sgt saiznya tue  ... silalah rebut deal online ASAP yer ;-)
 
RM55 for 20,000mh



5 comments:

Afne said...

diana, kira murah ni RM55 je.

~ana~ said...

murah nya!!!

fildza's said...

kita pun dah beli.. tp rm50.. rebate rm5 hihihi

fini zaini said...

reasonable price..nk beli gak tp blum lg men servey...ehehe

watyz said...

murah!