Monday, August 5, 2013

Mood Raya ;-)

Salam semua... Korg dah dilanda mood raya ker???? .. he.he.he.. weekend lps semoat cari kasut budak2.. kami ke Empire, Subang.. ramai jugak org yg masih bershopping lagi... Keluar awal semalam sebab nak ke pasar klang membeli nenas utk buat hem nenas ... Mmg last minit barula nak membaking biskut tart ni gayanya ... Semalam jugak kami jenuh cari kedai dobi nak iron baju raya.. kat area pck alam & meru semua dah fully booked... Sudahnya jumpa satu kedai jer kt setia alam yg masih terima... Esok malam baru boleh ambik masa otw balik ke rumah my mon nanti ;-)

2 comments:

zety said...

kitorg bru nk shopping raye diana..hehe..slmt ari raya!!

Norhazlina Mohd. Zaki said...

huhu..tak sempat nak shoping kasut raya pun utk anak2...budak-budak ni pakai selipar jer..senang nak sarung...tapi dah besar nnti mungkin juga nk beli kasut...hihi...