Monday, September 30, 2013

Aidil Muzaffar ;-)

Alahai... Hero ke-2 yg sentiasa dlm hati merasa dirinya masih baby mama dia... yg lawaknya kt taska dia ustazah & kawan2 Aidil panggil dia baby ..mak aiii sabojelah ... mmg manja mengada tetap lagi  maintain.. even dah few months dah boleh tido sendiri dngan abg adamnya tu.. tiap2 malam sebelum tido  ada jer drama dia.. aku hati kering malas nak layan... Terus tutup pintu bilik...ha.ha..ha.. siang mmg aidil ni dah dryperless .. cuma bab tido malam tue jer masih tak lagi tak berjaya ... adam dulu 3yrs ++ dah 100% free drypers .. mmg releks + independent sket adam tue... Aidil ni mmg beza ..  manja terlebihhh .. rasanya anak no. 2 ni mmg agak manja sket kot ..heh..heh..heh.. ;-)

1 comment:

fini zaini said...

yer betull.ank no2 manja over!!!wafiq masih nk tdo bwh ketiak mama nye lg..dh le ade adik dh..huhuhu