Friday, October 4, 2013

Demam K-Drama



waaaa... diri sedang dilanda demam tengok K-Drama ... bermula dgn I Hear Your Voice .. aku terus terjebak ke drama The Master's Sun pulak .. nasib baik la episod K-Drama nie  x banyak .. dlm 16-18 episod jer tiap satu citer .... citer drama melayu skrg dah lebih kurang jer .. al-maklum skrg stesen TV tgh hot dengan musim adaptasi citer dari karya novel .. tak thrill sgt la sebab dah boleh tauendingnya ..so beralih angin ke Korean Drama ... aku rekomen dua citer ni kat korang .. korg google jer .. byk web yg korg boleh tgk citer ni secara online .. mmg deebakkkk ;-)

4 comments:

lia said...

D, share link web yg ko tengok online...aku cari x jumpa da uhuks...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Lia > ni link dia http://www.gooddrama.net/ tgk dua citer tue ..mmg besttttt ;-)

shuhaina said...

diana..samalah kita....
skang ni lunch time tapau je sbb nak tgk K-drama...hehehe

hazlina azmi said...

syok citer korea ni...
blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/