Friday, November 9, 2007

TENSENYER...... AVENT!!!!!!


sad At this moment i feel very upset ..tension... marah .. dissapointed .. angry.. tired dan memacam lg .. just send ANOTHER complaint lettet to AVENT again ...evil .. segala bentuk advised & tips yg dorg sarankan before this x berjaya .. korang nmpk tak gmbr atas tu .. kt situe ler leaking area yg selalu berlaku ...rolleyes .. bkn me sorg jer hadapi masalah ni .. rasanya ada 2-3 parents hadapi benda yg sama .. so saper nk JAWAB?????

mad so now i'm waiting for AVENT reply back my e-mail ...i will share apa yg dorg balas nanti okies ... so tunggu ya... di saat ini rasanya hatiku dah kecewa2 dah .. rolleyes serik sangat2 dgn produk dorg nie ... rasanya kalau beli botol cap ayam @ botol2 biasa jer yg takat RM6 pun x jadi problem mcm nie ... saper yg tak tensen .. time kita bancuh susu .. time tue ler baby dah sure nk minum susu .. time nk cepat time tu ler leaking ... hu..hu..

evil my current mood : TENSENNNNNN!!! evil

5 comments:

darling8tabby said...

dear..i had the same problem..asek leasking ajer..sakit hati kan..

darling8tabby said...

oppss...typo...LEAKING

mak farhah said...

hi dear, i pun pakai botol avent n pernah hadapi problem y sama.

actually sbnrnya salah kita sbb tutup x kemas, meaning antara puting n cover putih tu kita tak tarik kemas2.
so pas ni make sure kena tarik kuat2 n kemas2. i dah guna 3 tahun, so far leaking tu skit2 aja sbb selalu nak cepat time nak tutup.

harap membantu

aLdriNa said...

hmm botol memahal pon susah sampai gituh sekali ek...baik ler guna botol murah cap ayam je...:))

MummyHanis said...

hi kak, saya pakai both Avent and Dr. Brown.

Dr Brown tade problem mcm ni pun. i prefer dr. brown. ;)