Thursday, July 17, 2008

~ Mr. Kenny Rogers ~

lol Hari nie kita puasa lagie .. aminnnn hari yg ke -6 ... semalam lps habis keje .. hubby ada urusan to meet somebody kat Sunway Pyramid .. so lepas jer habis keje terus gerak ke Sunway Pyramid ... cadangnya berbuka kat sana terus lah ... Husband singgah rumah kejap hantar laptop .. and husband suruh maid bawak Adam pegi main kat playground .. sampai kat Sunway dah dekat pukul 7 .. tak der idea nak berbuka kat mana ... jalan2 kat Wendy's burger .. aiseh ramai orang pulak.. lepas jalan tgk 2-3 outlet .. tgk2 jam dah 7.30 pm ... tiba2 ternampak Kenny Rogers .. x ramai orang pun kat situe ... alang2 terus je lah berbuka kat situe mrgreen ... hari nie hubby ke Kuantan .. ada meeting ... maybe balik rumah malam kot .. so petang nie kita tumpang member ofis Azura balik rumah ... aiseh nak berbuka apa yer hari nie .. masih x der idea .. kalau rajin ada la update entry masak-memasak esok yer rolleyes

~ Kenny Rogers ~

13 comments:

mrs hafiz said...

kenny rogers, lama x pi makan sana.. seuka side dishes dia tu..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

maria > rasa cam dah mhl sket harga food KR nie .. smlm mkn berdua kena dktRM48.++ mcm tue la ... air sumer naik harga ;-(

KV said...

alahai..dh lama kv tunggu kenny rogers kt tesco kb ni, tak buka2 pun lg.

YusVogue said...

tu la.. mmg skang ni dah naik kan? my Hubby hari dah lama tak makan terkejut bila makan sana harga macam tu! dah la service ntah apa-apa.. pastu semua side dishes dia dah tak macam dulu, hampeh je.

tu sebab kalau kita ajak Hubby pegi kenny rogers, mesti dia tak mo coz apa most of the fave side dishes kita pandai buat.. so, don't bother to go sana la.. (hehe..)

tp dalam banyak-banyak tu, kita tak pandai buat gravy for the mashed potato la.. hhmm paling sedap mashed potato kat chiil's harus belajar macam mana nak buat tu! hhmm...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

KV > alahai siannyer menunggu ....

Yus > yup dah increase price dia .. sket jer side dishes dia x mcm dulu .. kita pun x berapa reti buat gravy tue ... yup prnh mkn kat chilis tu hari ..mmg nyummmyyy he..he..

savemezero said...

aisehh...kenny rogers tu D...sedap nya..dah lama tak mkn KR.

eryn@mama tisya said...

dapnye kenny rogers..yum2

antalya said...

masih dlm program diet ke? takut nk sentuh ayam tau bila berdiet. coz cepatt je gemok kalo mkn ayam uhuu

MamaFaMi said...

Sedapnya....tapi mahal la.. once in a blue moon bolehlah.. kalau selalu selalu... kopak juga!

ami said...

ami tinggal satu hari lagi kene ganti:) paling suke kenny rogers nye vanilla muffin,sedap kan.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

savemezero > harus dating kat KR pas nie yer ;-)

eryn > so nyummy ....

antalya > kita diet dgn berpuasa je .. berat turun sket2 demi sket .. masih x mkn nasi lagie

mamafami > itu lah mamafami .. sudah mhl looo skrg ... ps mami share resepi nak msk ayam cam KR tue buleh ???

ami > wah sama lah kiter ... kita hari ni pose yg ke-7 .. hu..hu..

tnihartini said...

tini mkn esoknyer kenny rogers nie.. kekekekek itupon abg belanjer... almaklum besday boy.. big boy...ngehngeh..

Lysa said...

Keep up the good work.