Tuesday, July 29, 2008

~ Sindarela ~

arrow Malam tadi final ending my favorites citer Sindarela ... tapppppppppppppiiiii rasa cam x puas hatie bila part ending tue .. kesudahannya Zoela nie x bersama dgn Tengku Hussien atau pun Tengku Haidar .. ........ kalau la citer nie citer wayang .. mau penonton bakar panggung wayang nieh mrgreen korang agak2 ada second season tak????? lol

arrow ..... Cinta tak semestinya bersatu ........

9 comments:

YusVogue said...

tu la!!geram kan? tp i loike if dia bersama ngan haidar.. rather 'not-man-enuff' hussien..huhu

p/s:mmg patut pun hussien tak jd raja.. lintang pukang rakyat dan negeri macam tu! hehe

Cujie said...

tak reti betul... skg ni cite memang style gini eh ending... mesti tak puas hati punya

kekeke... emo betul. Lepas je abis cite ni dapat sms dari kawan sebelah meja, tak puas hati. kekeke...

Alinlai said...

:) iye...tak puas hati gak ending camtu, saja kot pengarah buat ending camtu senang nak buat sambungan ;)

hacienda said...

yela...cmne nk puas ati..kit tggu endingla part yg best skali pttnye..ni cmtu je ending nye..cit!!!bengang la(emo10x)..hehehe

ijan@2 aka ummihakimi said...

tu ler diana...geram jer....best betol si zoela tu kna dukung sane sini..nasib baik le dia kurus......klu x.pengsan gak si Haidar tu nak mengangkat.....

iLa @ LaLa said...

hA'ah laaa... mmg tak pueh ati!!
ces ces ces! tu yg mls nak letak kat blog tuh! sbb ending dia tak menepati citarasa! mencik taW!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

yus > ramai x puas hatie kan ..he..he...

cujie > wah smp member siap sms tue ..he..he..

alinlai > mana tau ada part-2 pulak ...

Hacienda > ramai geram kan .. ending cam gitue

Ijan > lawak time dukung2 & angkat2 tue

lala > he..he. sabar lala .. pengarah dok buat ending cam tue ..he..he..tp mmg x PUAS HATIE !!

shuzana said...

diana..shu pun tunggu ngan penuh kusyuk..siap kata..sian haidar..asyik2 sacrify..tetiba aik..lastly dia ngan haidar gak..ni yg buat suke kat amani ni..

kombat said...

might be ada season two. tepek kah hero? diangkat menjadik raja? hahaha