Saturday, July 5, 2008

~ PhotoFun ~

biggrin Tadi masa tgh browse one of my blogger frendzy Lala (Mummy Batrisyia & darwish) .. dia introduce about this PhotoFun .. so nk share dgn korang2 frendzy semua .. x baik kedekut ilmu kan lol .. so kita pun sajer2 try about this features ..mmg sangat2 FUN ok ... senang sgt2 .. Thanks again Lala wink

arrow mula2 korang pilih mana2 gmbr yg korang minat pas tu > Browse gambar dari computer korang tue > pastu automatik PhotoFun ni akan upload gmbr korang > pas tu korang Klik Kanan > Save As > masuk dalam computer korang .. senang kanlol Jom tgk apa yg dah kulakukan dgn PhotoFun nie mrgreen

Our Precious > Adam Mukhriz

me & victoria Beckham .. rambut jer lebih kurang sama mrgreen

my dear hubby .. you are the best !!!

arrow aiseh kita nie leka dok godek2 PhotoFun nie ... okeylah nk sambung sesi masak-memasak di hujung minggu nie ... take care & have a great weekend ok wink

7 comments:

KV said...

menarik gak ni. Nak try!!!!

YusVogue said...

oo..mcm best je.. nak try la nnt..hehe..

thanks diana for sharing!

mrs hafiz said...

d, i guna apa yg my bro download kan phot0 scape, :)box, dia dak comp sci, multimedia kan.. kalau nak ngada2 carik, mmg me ni malas la..
kalau d dah tau, sokay..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

KV > selamat mencuba ;-)

Yus > No problem ;-)

Maria > wah teror la guna photoscape tue .. kita tau guna photoscape yg basic2 jer .. he..he..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wahh..cam best jerk nihhh

Sue@MamaMaryam said...

bestnyer..nak buat gak la..thanks diana :) cute sgt pic adam tu ...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zura > try la nantie yer utk afif ;-)

Sue > harus ralit jer godek2 photofun tue nantie ;-)