Thursday, July 10, 2008

~ S.E.P.I ~

~ S.E.P.I ~

biggrin Semalam lepas jer balik keje & berbuka .. me & hubby pegi date berdua jer specially for SEPI the movie mrgreen .. rasanya ramai my blogger frendzy yang dah pun pegi tgk citer nie dan mmg dorang promote habis pada sesaper yg blom lagie pi tgk ... so x terlambat lagie kiranya nk pegi menonton berdua dgn hubby kan ...

biggrin sepanjang tgk movie Sepi nie mmg sedih & byk la part2 yg diriku ini berderai2 mengalir air mata cam hujan ... nasib baik kita memang dah prepare tisu siap2 ... al-maklum la .... jiwaku ini jiwa sensitif la katakan mrgreen

arrow Secara Overall kita bagi ***** lima bintang pada pengarah, skrip, pelakon, cinematografi dan semua krew produksi yg telah menjayakan filem Sepi nie ... dan pada sesiapa yg belum tgk lagie citer nie .. WAJIBBBBBBB korang pegi tengok tauu !! lol

~ Cinta tak datang hanya sekalie ~

ps: me & hubby kalau citer melayu suka tgk kat panggung compare to tgk kat DVD .. mmg dari dulu kitorang nie kira mcm menyokong hasil karya tempatan .. kalau citer luar tue kalau x sempat tgk rembat DVD je la kan mrgreen

11 comments:

Sue@MamaMaryam said...

ni buat sy lg semangat nak p tgk..sampai bila ek diana? ingat nak p nextweek..harap2 sempat..terujanya :) dah lama x tgk wayang... :(

:: AYU AYUMiE :: said...

hahah..mmg best kan? ayumie laks suka tgk wayang sbb kiter akan lebih concentrate kalu nengok wayang...kalu kat umah tgk dvd/cd tu...ntah ke mana-mana kiter merayap..taok concentrate langsung...ahhahaa

di, mesti rasa nk tengok lagi kan? tak puas gitew

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Sue > mmg WAJIBBB pegi tgk pada yg blom tgk lagie tue .. x sure plk smp biler ... hopefully next week sempat tgk ... mmg bestttt ;-)

ayumie > tue la psl .. mmg bestt giler .. rasa x puas ... mmg layannn jiwang giler ... citer khabir nie sumer lain dari yg lain kan ..unikkkk

bulan said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... xde rezeki lagi nk tengok, semlm igt nk tgk, tp habis dh tiket, tgk hulk pulak, sabtu ni g repeat balik..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

bulan > alahai siannyer .. tue la smmlm kita tgk pun panggung penuhhhh ... sib baik book awal2 pagie ;-)

mrs hafiz said...

ramai tul promote sepi ni..nak kene tgk ke ni..

antalya said...

a'ah mmg best pon citer ni.kisah sufi paling menyayat hati.tp sy paling suka afdlin nye lakonan.funny n sweet

shafa said...

salam menyinggah...saje blog hopping..
rmi yg gitau citer sepi best...tp xtau bile nk gi..blh exchange link..?

Leeds Al-Malique said...

bagus betul diana dan hubby, siap menyokong hasil karya tempatan tuuuu!! hehe.. leed dulu tgk Cinta smpi meleleh2 ingus, Sepi ni tak tgk lagi.. hubby takmo.. huhu

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

maria > cepat gi tgk sebelum habis ditayang diwayang ;-)

antalya > yup .. sufi la yg sedih .. cinta sejati tul ...

shafa > oraite ..salam perkenalan shafa ;-)

Leeds > he..harus lah citer tempatan harus tgk wayang ... time cinta dulu pun kita nangis bagai nak rak ... sepi nie nanges sket gak ;-)

MamaFaMi said...

Happy ending ke sad ending? Hihii... nak cheating sket. Kalau sad ending, pikir 40 kali gak nak tengok kat cinema, baik ma beli DVD je sebab ma ni, sentimentol. Nanti segan sendiri, keluar panggung mata bengkak!