Friday, July 11, 2008

~ Staff Celebration ~

arrow hari nie kita x pose taw mrgreen .. sebabnya dept kita hari nie buat majlis utk meraikan staf yg sambut bestday dan satu lagie sebab meraikan salah sorang staf dept. iaitu shahril yg akan bertukar ke Perpustakan UiTM Terengganu ... Sharil nie baru jer lapor diri pada awal bulan 5 hari tue .. rasa sekejap jer dia kat sini dah nak bertukar pulak ... apa2 pun all the best ok wink

arrow so semua staff dept. macam biasa sama-sama buat pot-luck dan bawak macam2 foods ... macam2 makanan yg disumbangkan oleh staff ... antaranya :- choc cake, kuey-teow, kuih-muih, buah, puding, pulut kuning, kari telur, rendang ayam, pasta, etc... aduhhh macam2 makanan yg banyak tak terkira lol ... memandangkan majlis nie dibuat time minum petang .. so part kita order jer kuih dari katerer .. x sempat nk masak apa2 ... aiseh banyaknya makanan .. kena kontrol sket nieh .. nak cover punya pasal .. malam nantie boleh mkn buah jer la mrgreen..

- Staff Celebration ~

2 comments:

mrs hafiz said...

makan free.. best jek.. :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

maria > best kalau ada staff celeb nie .. mcm2 makanan ada .. rambang mata dibuatnya ... ;-)