Saturday, September 20, 2008

~ Jom Terawih ~

biggrin Alhamdulillah .. one of my checklist dah pun terlaksana ... selalu kami solat terawih di masjid berdekatan our kondo jer .. finally berkesempatan juga solat terawih di Masjid Negeri, Shah Alam .. .. 2 hari berturut2 dapat solat terawih disana .. hari yg kedua .. we decide to bring Adam sekalie .. tapi solat terawih secara bergilir2 dgn my maid .. Alhamdulillah juga sepanjang di sana Adam really2 behave and good boy .. Adam siap buat jari tanda senyap dgn bunyik "syhhh" lagie mrgreen ... walaupun dia dah getik2 nak join sama bila tgk ramai kids pelbagai usia yg dok berlari sana sini ... sementara tgu hubby habis solat ... kitorg duduk kat luar dan barulah kitorg lepaskan adam lari2 di ruang legar luar yg meluas tue .. apa lagie adam ... haruslah MERDEKAAAA !!!.. balik tue sampai jer rumah .. x sampai setengah jam dia dah pengsan kepenatan lol

Note : respect dgn ada sorg akak kt gambar atas nie yg solat dengan bawak baby dia yg masih kecil tue .. rasanyer baby tue umur dalam 2 bulan kot ... yg bagusnye baby dia baik jer tido kt tepi sementara ibunya solat ... wink

4 comments:

linahilmin said...

bestnyer dpt berterawih.. tak sabar tunggu anak besar sket..

baguslah adam dpt duduk diam je... if my adam tak tau la!!!

linahilmin said...

bestnyer dpt berterawih.. tak sabar tunggu anak besar sket..

baguslah adam dpt duduk diam je... if my adam tak tau la!!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

linahilim > takper nanti bleh bawak adam .. bila umur dia dah 3-4 tahun dah ok dah tue ..baik jer nantie .. ;-)

mrs hafiz said...

bestnye diana dpt berterawih..

d, org tu bw baby kecik lagi..mmg respek la kan..