Wednesday, September 24, 2008

~ Tag Lagie ~

arrow sorri sangat2 pada yg bagi pelbagai tag game ... ada yg tak sempat dijawab disebabkan busy yg amat .. maaf yer kawan-kawan mrgreen oklah .. ini tag game dari Ayu@Mama Aqil ... soalan2nyer berkisarkan pasal persiapan raya .. moh jawab lol


Berapa pasang baju raya anda taun ni dan kaler apekah?
arrow kalau campur .. tolak .. kira semuanya .. jumlah baju raya ada 12 pasang .. itu termasuklah baju baru untuk ke ofis sekali nantie ..


Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
arrow My Most favourites adalah nasi impit & kuah kacang .. tapi sekarang nie dah jatuh hati dengan ketupat palas tok (nenek hubby) .. mmg besttt!!!


Apakah biskut raya kegemaran anda?
arrow Biskut raya kegemaran adalah tart nenas, almond london & biskut suji kaler2 tue .. kalau kerepek2 pulak kita paling suka kerepek bawang .. tak sabar nak rasa almond london yg diorder dari Syerah Omar nieh .. ramai puji sedap giler mrgreen


Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
arrow segala isu & hal2 kewangan telah diserahkan kepada financial consultant iaitu my dear hubby yer .. tp anggaran duit raya utk budak2 dlm RM200-300 dan akan ditukar dengan pelbagai kaler2 RM yg meriah gitue mrgreen


Apakah aktiviti malam raya korang?
arrow Biasanyer malam raya sure sibuk melakukan aktiviti masak memasak utk juadah pagi raya nantie .. sambil-sambil tue kemas umh, isi kuih raya kt balang kuih dan siapkan gelas2 minuman utk para tetamu .. tidak dilupakan malam u la macam2 drama raya yg syahdu2 dan best2 ditayang kan kt TV wink


Who to tag?
LinaHilmin
Maria
Hanis Haizi
Kak Jah
Leeds

2 comments:

mrs hafiz said...

12 psg diana?? bergaya sakan la dgn baru eh..

maria pun suke ns impit n kuah kcg.. :)

linahilmin said...

wah... meriah ur baju raya!

nway, kita dah wat 'homework tu..'