Thursday, September 25, 2008

~ Finally ...... ~

biggrin Finally ... akhirnya .. aminnn ... dapat juga terlaksana one of my wishlist .. rezeki bonus utk kakitangan awam ... thanks to linahilmin ... cos dia ada bg info yg Jusco ada buat sales oven nie .. harga before less RM359 .. after less is RM299 lol .. so alang-alang dah ada diskaun kan ... Thanks to eila jugak .. masa nk beli tue kita tanya advise dia & cara nak guna camner wink ... ye la sebelum ni guna oven yg guna gas ... yg bestnyer features oven nie siap boleh masak ayam yg pusing2 tue mrgreen .. dan kita dah rasmi dah pun oven nie buat biskut tart kelmarin .. doakan kita makin rajin mencuba new resepi & makin rajin updates my kitchen blog .. he..he.. mrgreen

10 comments:

Ayu & Shah said...

uwaaaaa...akhirnya tercapai jugak hasrat diana yer...rajin2 lah memasak lg yer...

linahilmin said...

puas hati kan, dgn harga yg camtu.. besar gak kan.. nanti wat ayam pusing2 siler tempek kan kat sini k... mesti best!

~Eila @ Along~ said...

wahh..diana..dah beli ehh..tahniah...oven ni lebih kurang cam eila punya jugak..rajin2 wat kuih..agak2 tart eila tu nanti rasmi pakai oven ni kot?? sure sedap kan..hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayu > aminnn .. rezeki imbuhan kakitangan awam ;-)

linahilmin > Thanks babe .. nasib baik u inform .. kalau tak i tak tau .. besar gak oven nie .. lepas raya nantie leh try ;-)

eila > TQ eila bg byk info psl oven nie .. tak kisah .. janji bleh siapkan .. hope eila suka .. ;-)

hacienda said...

bestnye diana,makin rajinla nnti memasak n guide mcm2 resepi ek?kite tggu tau...

PuteriSatu said...

salam...wah..mesti banyak kuih raya ni kan...tak jemput akak datang umah ke....

adam dah big boy la pandai bawak diri masa mommy solat terawih kan...Aqilah lum pandai lagi...tak sabar tunggu aqilah besar dan jadi big girl cam adam lak....

Leeds Al-Malique said...

diana, leed pun ada oven leh pusing2 ayam ni, tp tak serajin diana dlm memasak! jadi perhiasan jee hahahaa..
yer la masak pun tkde sapa nak makan. hehe

pasni update resepi lg byk tau!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak zanie > takper kak .. nanti Aqilah dah besar leh teman mama dia gi terawih .,. cam kami sib baik ada maid .. so gilir2 solat .. he..he..

leeds > leeds kena rajin2kan diri lagie ..insyallah ada masa kita akans elalu updates resepi nantie ;-)

ida81 said...

lepas ni boleh la buat mcm2 jenis kuih raya..hehe..selamat hari raya

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Ida > TQ Ida .. Salam lebaran buat Ida, Aiman Sekeluarga ;-)