Monday, January 12, 2009

~ New Shoes ~

biggrin yeahh .. utk thn baru nie i already mula pakai kasut baru ke ofis ... kasut ni beli kat XES Premium .. outlet yg ada kt Jusco kat seberang city masa J-Card hari tue ... beli kasut nie pun masa SIL ajak singgah masuk ke kedai kasut .. kalau tak .. i still pakai jer kasut raya lama tue .. mmg selesa la pakai kasut nie .. kaler nyer hitam2 kelabu sesuai dipakai utk semua baju .. dan heelsnyer tak tingi sgt biggrin... korang sure terperanjat kalau tau harga kasut nie .. mmg puas hatie ler ... SIS .. nanti ada masa kita gi shopping dua jer lagie yer lol

my new shoes @ RM29.90

5 comments:

Anonymous said...

kasut2 XES mmg murah2...
design pun cantik2...

~Eila @ Along~ said...

diana, kasut keje eila eila pakai clarks..dah bertahun dah..tp tetap utuh gitu..kalo pakai pakai primavera ke..nose ke..confirm dah tercabut tumit..tak kisah la murah ke mahal kan..janji selesa..

lin said...

cantik..simple jerr..hhee

hacienda said...

sweet sgt kasut tu.... somel

maicher said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes