Wednesday, March 18, 2009

One Drop Perfumes

biggrin Baru2 nie ofismates kita ada jual benda nie .. rasanyer ramai dah pernah try this perfume ... x per lah .. my Mango perfumes ada lagie baru jer pakai .. after this bolah la try perfumes yg nie pulak .. kot2 ada member2 yg nak rekomen one drop perfumes mana yg best & should i try bleh la share korangnya punya experiences ok .. mula2 confuse sama ada nk ambik yg celebrities or yg kotak hijau nie .. last2 beli yg hijau nie .. kita suka dgn bau dan packagingnya .. senang jer kecik2 bleh masuk dlm handbeg bawak gi mana-mana ... he..he.. dan one more thing .. harganya pun sgt2 reasonable .. next time nak beli utk hubby pulak .. mrgreen

14 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

bru aritu budak opis nie beli...
ok ler tue..
leh tukar2 kan??
bau dia pon cam long lasting ....
sebab sebelum ni ade member jual kat dia..then dia kater.."klu aku pakai dr masuk keje smapai balik kang..masih bau..aku beli.."

then time balik member dia kejar2 dia...cium tangan dia..
dia terkejut....
then dia kater.."HA....masih bau g... so ape lagi..ko kna beli yer..." nak x nak kna beli le gak... tapi beli sebotol jer... agak mahal juga ler..sebab sebotol...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

dah lama tak pkai minyak wangi..windu rasa nyer..mmg suker bau wangi2 nie..
kalo ok bleh ler try nanti..

lidya said...

diana, org mmg pakai one drop perfume.. leh tukar2 selera.. tp still cool water davidoff tetap beli ori.. ko tetap menjadi pujaan hati ku wahai cool water!~

lidya said...

lupa lak.., hubby pun dealer perfume ni.. huarhahha..

http://prepaid4umymode.blogspot.com/

kalo diana sudi nak tgk2...thx

lidya said...

lupa lak.., hubby pun dealer perfume ni.. huarhahha..

http://prepaid4umymode.blogspot.com/

kalo diana sudi nak tgk2...thx

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Ijan > wah ye ker ijan .. excited nk try nieh ...

kak mala > ramai kata ok bau dia ..leh bawak solat sekalie ;-)

Lidya > oh ye ker ..nanti kita tgk k ;-)

:: AYU AYUMiE :: said...

ayumie dah few months ago hubby belikan..one for me (kotak purple) and dia punyer (kotak biru)...

tp, kita cuma pakai 1 ajer...Lancome Miracle... nizam pulak pakai 1 ajer jugak (CK One)... lain2 7 lagi tu tak pakai.. tak suka sgt...
ni nak carik lagi yg kotak2 lain...

*tp bau dia mmg tahan tau...tak rugi beli...;)sesuai la utk org bajet kocik mcm i nie.. hahahaa

amydaud said...

2 minggu lepas beli utk hubby...dia suka sgt... :)..sampai tak tau nak bawak mana satu balik kg...dah kecik comeii...bawak aje sekotak terus.:p

Cutie Pie Lulabi said...

perfume ni la yang org buat duit skang tu..
skang ni sume barang dah di-MLM-kan..hehehe
best eyh kak? leh la try..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayumie > itu la ayu pernah mention psl perfume nie kan ... TQ 4 the info k

amydaud > leh rekomen tak perfume tuk hubby kita apa yg best ::

siti > kita beli from ofismates .. MLM yer .. he..he.. x join pun .. beli dr ofismates pakai sendiri jer ;-)

amieshai said...

hi diana, salam perkenalan.

dah cuba ke perfume tu? best x?

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

amieshai > salam perkenalan .. blom try lagie .. coz perfume lama masih ada .. tp ramai dah suggest guna .. tak sabar plk .. excited ;-)

aldrina said...

saya pon ade jual one drop perfumes nih kat kedai online saya.. actually bukan MLM cume saper2 yg beli byk botol dpt lah harga pengedar..
boleh jual dpt untung. :)

bOnda said...

saya pun baru beli yang set kOtak ijau tu.. =)