Wednesday, March 11, 2009

My CROCS ;-)

biggrin nak jugak utk diri sendiri tue .. apaaa daaa mrgreen ... hari tue masa belikan hubby his new crocs .. kita beli juga satu crocs utk diri sendiri .. siap tambah few aksesories yg pelbagai jenis mrgreen.. aksesori tue kena beli rupanya yer ..he..he.. baru tau ok lol .... baru2 nie kita pakai letak aksesori bling2 biru & pink jer .. kasut nie telah pun dirasmikan masa balik kulim hari tue .. selesa gila .. insyallah jaga elok-elok bleh pakai time holiday bulan julai nantie .. x yah pening2 nk carik atau bawak kasut lain .. smile cuma bagi kita yg 1st time beli crocs nie pening gak bab saiz2 nie .. sebab tak tau pakai saiz apa .. sudahnya kasut nie kita pakai saiz 8 eek .. sedangkan kasut biasa pakai saiz 6 .. masa survey kt crocs ikano byk saiz dah habis .. nasib baik masa beli kt crocs Jusco Bkt. Tinggi masih byk lagie .. lol
my pinky crocs mrgreen

nie hubby punya mrgreen

21 comments:

~Eila @ Along~ said...

lawa la diana...eila dah lama pakai crocs tapi bukan fesyen ni..style yg mula2 kuar dulu..warna merah lagik..hehe..selesa kan...skang ni mmg keje beli kasut crocs je laaa

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eila > eila lawa warna merah tue .. cuma kaget haku bab saiz2 croc nie .. ye la baru 1st time beli ;-)

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

beli kasut lg yer..
ni yg tak leh tahan tgk ni..

gEe said...

wahhhh diana pun ber-crocs gak...hehehee tgk org pki jenis flat ok je..tp gee sendri tk suka pki paten flat..almaklumla..kite ni renek jeee....;op

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak mala > he..he .. kasut utk travel nieh ;-)

gee > kita lg la rendah gee .. tp igt nk pakai time travel jauh nie ;-)

Cutie Pie Lulabi said...

saya ada satu CROCS..tapi skang mmg dah mengidam yang macam akak punye..sebab nmpak ke-gegirl-an bile pakai kasut tu..heheheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hidayah > harus beli tue .. nmpk ladies bila pakai tue ;-)

:: AYU AYUMiE :: said...

cantik la diana biler dah letak akesori tu... kita suka yg bunga melekat tu...

*wah! kalah AMOI sebelah rumah ni... hahahahhaah!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayumie > ha..ha..amoi sebelah umh buat2 x nmpk jer bila selisih nieh ;-)

alizmiealya said...

ngeee....sgt comelnye kak....suke2!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aliz > TQ aliz ;-)

Fynnaz said...

Fin pun ada entry crocs hari ni =). Akhirnya dpt gak Sueded Alice. Yeayyy!!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fynn > fynn kita nk yg merahhh tue ;-)

hacienda said...

ala tomeinye kasut die

SyaNa said...

bila la daku nk pakai crocs pulak..

Lidya said...

alahai..sepasang la plak kapel ni..

ienaadifisa said...

eh tak perasan lak crocs kamu..
hehe..
sonoknya ada kasut baru..

insyaallah satu hari nanti nak beli jugak..

masalah nak carik kat sini

NUR ZIHAN NASZERI said...

cantek di..
kami pon ade sorang sepasang
merah menyala..

Ami said...

comelnye diyana!crocs sgt comfy especially kalau buat travel kan?ami nye celeste nak hancur dah,sebab asal travel(except time winter :p) mmg pakai crocs.mula2 nak alice,tapi takde size hihi

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hasnidar > he.he.. comel ker .. gebu tue kaki kita ;-)

syana > leh mtk hadiah anibestseri crocs ;-)

Lidya > he..he..

SIL > he..he .. ada pakai balik kulim hari tue .. nanti turun KL leh beli crocs

zihan > wahh merahhhh ;-)

ami > ami kt oversea lagi byk design2 cantik .. size mmg kena pakai besar sket ;-)

eza said...

cantik ler kasut diana ni.
tp ntah ler knapa hati masih lagi tak terbuka nk membeli kasut ni...