Saturday, April 18, 2009

Ayam DJ LRC Onlines ;-)

lol Jumaat semalam kita & one of my ofismates order Ayam Lemon Rosemary Chicken (LRC) .. mula2 tau dr ayam LRC nie from blog kak red mummy .. itu yg rasa x sabar nk try jugak tue .. yg bagusnya dorg sanggup htr ke ofis uitm tue .. first time masuk htr ke uitm ..he..he.. mekasih abg Jazz lol .. harganya ayam LRC nie RM18 dah termasuk delivery caj tue.. sampai2 jer ayam LRC tyg dihantar abg Jazz .. dah bau ayam semerbak memanggil2 .. aduhh .. tak sabar nak tunggu petang balik umh mkn utk our dinner .. senang kan tinggal masak nasi jer .. petang lps break rehat .. ofismates baik hatie bawak sket ayam LRC bagi member2 ofis rasa skit mrgreen

biggrin oklah habis bab kisah order ayam .. moh baca pendapat kita lps mkn ayam LRC nieh .. pada kita mmg suka la dgn rasa ayam LRC nie .. dgn tekstur ayamnya .. isi ayamnya yg lembut ... masak rata ... ditambah dgn terasa rempah rosemary .. masam2 rasa lemon ... aduhhh mkn plk dgn nasi panas 2 ... sesuai sgt2 .. utk org yg tgh diet mcm syana pun sesuai mrgreen ..he..he.. cuma kita nak bagi cadangan kt LRC utk dorg pelbagaikan perisanya .. coz ada customer & mcm hubby kita minat ayam rasa Black Pepper lada hitam .. maybe in future .. boleh dipelbagaikan lagi jenis flavor ayamnya .. haa.. korang yg dah baca entry nieh .. sudi2kan ler mencoobaaaa order yer .. pada kita harga yg reasonable dan nyummyyyy mrgreen
intro gambar dr blog LRC yg pasti akan buat korang sumer terliur lol

12 comments:

saveme_zero said...

uikk...bikin aku terliur la. adehh..ni yg nak try gak ni.

SyaNa said...

weyy seksi ayam..tersedak aku ha...

SyaNa said...

weyy seksi ayam..tersedak aku ha...

Mrs LVoe said...

btul ckp syaNa.. ayam tu mmg seksi..

thanks for sharing dear.

TEACHER OF SOMEONE said...

wah...terliurnyer tgk ayam tu...
nak kena try ni

2009-LRC said...

Salam Diana...

tqvm promote LRC... rasa nak order lagi calling la yer.

ijan@2 aka ummihakimi said...

gilew syok tengok ayam nie!!!!!
mmmmm... ngap..ngap...!!1

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Sue > try order yer ;-)

syana > seksiii kan ;-)

sha > hye sha .. nanti leh try order ;-)

noor > puas hati la mkn seekor tue ;-)

LRC > insyallah next time leh order lagie

ijan > try ler order .. puas hati ;-)

M@L@ said...

oooo diana dah order dulu dr syana yer... korang buat air akak tak henti2 mengalir..huhuhuhuu...
dok jauh pon dia akan hantau ker dik oi..

TEACHER OF SOMEONE said...

ingat nak order la next week...hehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak mala > dah sy dah order awal lagie .. try la .. akak ty dorg htr tak kt area umh kak

noor > try ler order k ;-)

~Eila @ Along~ said...

diana..ayam tu buat kite terliur la..nak order la nanti..