Wednesday, April 1, 2009

Tag tentang BLOG dari Syana ;-)

biggrin ok Syana .. aku jawab tag yer ... nie baru ada kesempatan jawab yer lol
nie ler Syana Said .. yg tag kita nieh mrgreen
arrow 1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Nama Blog kita "THE WAY OF LOVE " .. dpt ilham nk pilih nama blog nie dari satu lagu nasyid tue .. lagu dari Haddad Alwi yg bertajuk The Way of Love .. simple and nice jer rasa ..he..he..

arrow 2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://nuruldiana008.blogspot.com/
- dapat idea nk letak nama kita sebagai link senang kan .... mana tau ada kawan2 lama nk jejak kasih ker .. nak search pasal kita ker .. kan senang .. .. no. 008 tue pulak kita letak as my favourites no.

arrow 3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

kita tulis jer apa yg ingin ditulis .. tulisan kita dlm blog pun tidak terlalu skema dan poyo ..he..he.. mrgreen

arrow 4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

tak pernah pulak rasa nk hapus blog nie .. banyak kenangan tersimpan dlm blog nieh .. walau ada sekalie entry tue kita terima komen2 negatif .. tp kita terima semuanya ... lg pun melalui blog nie kita leh kembangkan bizzness dah jumpa ramai kawan2 baru ..ye tak ???

arrow 5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

Syana > 1st time jumpa dia masa gathering PCM bln Ogos 2008 .. dia nie peramah orgnyer ..kita siap beli perfume dr. dia masa tue .. syana nie ada buat bizz sampingan .. suka baca blog dia yg byk info ttg mkn2 .. bestt2222 ... antara salah sorang my TOP VIP pengkomen setia dlm blog ku .. TQ syana .. Luv u wink

arrow 6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag....

- Fynnaz

- Kak eza

- Ijan

- Kak Mala

- Zahiela

7 comments:

alizmiealya said...

jawab tag lg ye kak..
liz lama sgt simpan sampai kene wat marathon..hahaha..

mazzura said...

mood tag menyerang balik skrg kan..

ijan@2 aka ummihakimi said...

vavavavavavvava..
kna tag sudah....

M@L@ said...

Bagus ler tu aka tag adik... adik tag akak..kuikuikui...so tak yah ler buat jwp yg sama..

SyaNa said...

hahah...ttibe plak ade muke aku..kekke
luv u 2 ler :)

eza said...

ada homework la plaks....rajin nanti akak buat yer...

blankko@ijan said...

he..diana br perasan hee btul kan ker ada ijan lain ek:)
insyallah akan cuba buat itew homework ada satu lg homework dari cujie blum buat lg ni ..hee