Wednesday, July 1, 2009

Aszra 3rd Birthday ;-)

biggrin Ahad lepas 21 hb June 2009 .. petang tue kami dpt jemputan ke sambutan birthday dari online mommies iaitu axa ... sambutan birthday ke-3 puterinya iaitu Aszra ... masuk kali nie .. kali kedua ler kami dijemput .. dekat jer majlisnya di adakan di rumah mereka yg cantik itu di Setia Alam .. oh yer axa pun sedang berbadan dua skrg nieh .. tahniah axa ... masih gagahkan diri organize bestday party yg sgt2 meriah nieh .. TQ juga kerana sudi jemput kami sekeluarga ya wink

rumah axa yg besar & cantik itu wink

menu yg sgt2 nyummy (satay, bihun, rendang, kuih, etc) .. siap ada buah pulasan tue mrgreen

ayah & ibu aszra sibuk melayan tetamu

suasana meriah party

penuh memanjang khemah tetamu mrgreen

bestday cakes dah tinggal separuh tue .. siapa ada cuppies comel2 tue ..
axa sendiri buat yer .. sedap sgt2 tau mrgreen

lepas mkn .. adam seronok bermain

finally ... princess@bestday girl yg dah penat lena

gossip2 about info pregnancy

2 preggy mom wink

sebelum balik posing dgn axa dulu mrgreen

otw ke kereta kita main lambung2 adam .. alamak gmbr kabur plk lol

10 comments:

shiemz said...

bestnyer..lama x gi behday party.. hehhe

CT NORAMIZA said...

bestnya, meriah. umah pun cantek gak :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

shiem > itu ler .. kita pun lama x pegi

CT > umh dia cantik & besar tue ;-)

alizmiealya said...

>meriahnye sebeday party..
>kak..kite ade utang ngn awak ni..utang map sikin..hihi..nti kite bg ek..

shuzana said...

larat ek diana nk lambung2 si adam tu..

Nana said...

wah beznye g party

as a.k.a axa87 said...

thanks diana coz sudi datang... tak terlayan tetamu ramai sangat hari tu. Suka tengok adam yang sangat pandai bawak diri.. very independent.

Thanks jugak snap gambor.. saya tak sempat ambik banyak gambor.. tak sempat.

Thanks again diana...

eza said...

dah lama x dpt jemputan bufday party.ada sesiapa yang sudi menjemput ku yang buruk lantak nih???

ekceli mmg teringin nak buat bufday party siap khemah2 cenggini.cume rezeki jerk belum ada.biasa just sambut ngan keluarga terdekat jerk.wat kecil-kecilan gittew.pasang gak niat untuk buat tahun nih sebab bufday anak2 jatuh dlm bulan syawal.kira sekali harung ler ngan open house raya nanti.doakan yer moga termakbul niatku ittew...heheheh...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aliz > utg map shikin apa yer ?? kita pun lupaa

shu > larat lagie ..heh..heh

nana > jemputan dkt2 umh insyaallah leh pegi

axa > TQ tuan umh .. mmg puas ler mkn & borak2 dgn axa .. he..he.. adam seronok ler main kt situe

kak eza > aminnn kak .. nanti jgn lupa jmpt k ;-)

~ Lady ell ~ said...

ayyo diana...larat plak nk melambung2 si adam tuh.uih! tk gayat ke...