Tuesday, June 30, 2009

Busy Audit 5S

biggrin Busy bangat dua hari ini kerana kita merupakan salah seorang dari auditor bagi audit 5S at my ofis .. penat giler mengaudit each dept. tiap satu ... hari nie juga hubby baik hatie coz htr kita ke ofis .. kita penat nak drive + maybe hari nie nak blk lewat skit coz nk siapkan slides & buat preparation pelawat 5S esok pagi .. balik ofis nantie x yah kelam kabut nak masak coz nak singgah Restoran Seri Has beli nasi lemak femes tue jer ...yeayyy lol .. oh yer esok malam kami bertiga + baby in my tummy akan dating ke TGV .. kami nak tgk movie Transformers .. best ... best ... yeayyy!!!mrgreen
adam have fun at ur new school nanti ok wink
arrow Mulai 1 Julai esok juga adam akan bertukar ke new school dekat2 dgn area rumah kami .. semalam petang kita dah jumpa pengetua sekolah dia & bincang semua sekalie .. the best part is .. pengetua suruh adam utk masuk kelas belajar for pre-school sekalie .. tgk progress dia mcm mana .. sebab skrg pun dah setengah tahun .. so hopefully adam akan have fun di new school nantie biggrin

ps : baju tue beli masa j-kad sales kt jusco mrgreen

13 comments:

SyaNa said...

adam be gud ok kt school :)
belajar rajin2 tau
ewahh auntie syana nasihat org..

hacienda said...

kite pn nak tgk transfomers gak malam esok...

CT NORAMIZA said...

bestnya, nak tgk gak transformers itu huuhuuuhuuuu tp adakah si rifqie akan behave bila kat dlm tu ha??? dulu masa tgk transformers yg first tu, dia masih kat dlm perut :)

adam, gud luck, be good ok boy!!!

CT NORAMIZA said...

choppp nak kuar tajuk jap, err diana, baju awak canteklah yg dlm gambar ni, beli kat mana ek? hehehehe...

mama_umar said...

hope adam will b fine kt skul baru..bestnye nk tgk wayang..huhuhu lame x tgk wayang

M@L@ said...

bz yer... ok ler tu lps tu hilang ler penat dpt tgk transfomer...

adam tukar sekolah baru yer... jgn nagis yer..

ijan@2 aka ummihakimi said...

adam GOOD BOY..
mesti ok punyer..

zai@umiaiman said...

waa best dapat tngok tranformer.. nanti leh citer2 skit yer...

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaaa...lariiiiiii...auditor 5S dah dtggggg!!! hehehehe...
adam b a gd boy k!

Mrs LVoe said...

suka tgok baju u

Mrs.Nury said...

Kite pun busy diana heheee tapi busy ngan menjaga bb kite.Wahhh enjoy smlm tgk transformer.Sure bstkan.Nury jugak tak kesempatan lg nk g tgk.How old is adam?Cepatnyer dh go skol...balqis nury tak anta lagi insyaallah next year dia 4yrs br start nk anta dia

eza said...

akak bli DVD transformers jerk layan kat umah.Tak kose nak ker TGV.Ari tu gi tgk jgn pandang belakang congkak pon dah macam ulat tengok ramai orang.pening.

Hari ni adam start dah ker sek baru yer.Hope adam akan suka ngan sek batu tu.

Nina Rizwina said...

arghhhh 5S??
huhuh kat frim pun akan buat 5S..tp berperingkat..lab kami lum lg start..tp lecehnyeee....dah la tak cukup ruang....waaaaaa.....