Friday, August 28, 2009

Balik Kulim ;-)

biggrin Malam nie lps solat terawih insyallah kami akan gerak balik ke kulim... heppi bangat rasanyer lol ... last kami balik Kulim masa kenduri doa selamat baby Afi bulan june yg lepas .. kami balik kali nie coz nak spend masa sambut ramadhan bersama dgn MIL, FIL, tok dan family hubby ... the best part kalau balik kulim nie suka pegi pasar malam@bazaar ramadhan kt sana .. sebabnya harga2 makanan kt sana murah2 dan sedappppp .. aiyohh kecur dah rasanya ... terbayang2 mcm2 makanan bila balik sana nanti mrgreen .. Insyallah 3 hari ler kami stay sana smp hari isnin nieh .. doakan kami selamat pulang dan selamat kembali yer .. Thanks semua wink

arrow Permintaan hati ditujukan kpd hubby ku : diri ini sudah terbayang2 char kuey teow dan mee udang sg. dua ..heh..heh..heh mrgreen

17 comments:

ieda said...

yer...selamat pulang ke kampung halaman dan semoga perjalanan berjalan dengan lancar...Amin...
dah dekat dgn aku tu diana aku kat penang tapi ptg ni pun aku gerak balik alor setar..cuti merdekan kan

lia said...

wahhhh balik kulim.... hati2 dalam pjalanan k...

btw mmg mknan sana sedap2 belaka n murah2... pekena pasembor sedap gak tu ;p

shuzana said...

diana..mee udang sg dua yg kt sbelah loji tu ek..kalau kt situ dh try mkn..tak sesedap kt kg hubby..kt pulau aman, penang..

n shu doakan..diana n family selamat tiba dan selamat pulang ek..

zai@umiaiman said...

ooo husband diana org kulim yer..
selamat pulang ke kg... uwaaaahh sy pun sudah terbayang2 bazar ramadhan di sana... w/pun baru jer balik...nanti leh kongsi citer yer...
.........................
semoga selamat semua dlm perjalanan pergi n pulang

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ieda > TQ ieda .. ada blog dah yer .. lps nie rajin2 updates yer ..samalah kita blk kg yer ;-)

lia > TQ lia .. pasembor yg best kt penang tue ...

shu > selalu mkn mee udg yg kt jembatan yg prnh masuk jalan2 cari mkn tue .. sama ker tmpt dia ??

zai > aah hubby org kulim .. TQ zai .. nanti blk dr sana kita updates citer yer ;-)

mama_umar said...

takecare & hv fun buke kt sane..best btol bile dpt imagine mknn feveret tu dah dekat dgn kite kan?ekkeke

SyaNa said...

ok diana take care :)
hati2 dijalan raya

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zetty > TQ zetty .. kalau balik kulim tak sah kalau x mkn dua benda nieh ;-)

syana > TQ syana :-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana nk balik kulim ye..
yelaa.cuti panjang kan..
mesti seronok kan ada kampungni..
huwaaaaaaaa..den tak de kampung..

take care ye diana

M@L@ said...

nak blik kg yer... sama ler akak pon nak blik kg jugak.. tp kg akak dkt jer melako.... take care tau...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fieza > aah cuti merdeka sumer ... so blk ler lama skit kali nie ;-)

kak mala > samalah kita .. kak balik pun hati2 yer ;-)

cintaKusayangMu said...

wah...syioknye dpt jln jauh....
larat ke k.diana nk dok dlm krete lama2....t.c ye..

linahilmin said...

selamat pulang ke kampung! selamat makan puas2 kat kg... & take care!

ijan@2 aka ummihakimi said...

diana.... sonoknyer balik kampung.. post le gegambo PARAM kat kulim ek... nak tengok gak...

iswatie "colours of life" said...

kitaorg pun balik penang nih n off course dlm list tuk mkn ada mee udang sg dua

UnGu VioLet said...

salam ramadhan kak..

Nana said...

wah sonok ek balik kampung