Wednesday, August 19, 2009

Mini Konvensyen KIK

biggrin dua hari nie since smlm kita away from ofis .. ada event Mini Konvensyen KIK UiTM Shah Alam ... if tahun lps kita dilantik sbg peserta dan pembentang kumpulan .. kali ni naik pangkat sikit .. jadi pengacara majlis .. itu pun last minit dpt tau coz my fren eza yg dilantik as emcee x sihat utk handle event dua hari nie .. jadilah emcee bidan terjun .. skrip segala tue kita prepare petang sebelum event bermula .. makanya dua hari jugalah ambk adam lambat dari nursery mrgreen .. kali nie tak mengah2 pulak jadi emcee nieh .. maybe sebab ada bantuan extra oksigen dari baby dlm perut nie kot ..heh..he..heh...mrgreen yg lawaknya my partner emcee syafiq tinggi melangit .. pastu Jawatankuasa program pegi letak mcm satu tangga utk kita berdiri bagi nampak sama tinggi dgn my partner .. lawak betul ler lol .. tak kisahlah ... janji program nie berjalan dgn lancar .. hari nie event smp tgh hari .. coz nak umumkan senarai pemenang anugerah2 yg dipertandingkan .. so jumpa esok okies .. take care wink

8 comments:

Monalea said...

KMK.Teringat time kerja kat INTAN Swk dulu. Tiap-tiap tahun masuk KMK. Tak jadi pembentang , tukang main slide. Hahahahha. Aktif betul dulu.Sekarang...takdak. Nak low profile je

zai@umiaiman said...

bagus2 jd emcee.. klau sy mau gabra ...

SyaNa said...

best nye ko aktif gini
mmg da terer jd emcee ni, so org panggil last minit kacang je kan..
:)

Nana said...

wah..jado emcee ek..glamer ni.hehe

CT NORAMIZA said...

diana, bestnya jadi emcee, kalau sayalah, mau saya mc terusssss :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

monalea > itu ler penat buat projek KMK @ KIK tp seronok dpt pengalaman baru .. salam perkenalan ;-)

zai > heh..he.. mula2 gabra skit ..lama2 ok

nana > heh..heh.. emcee glamer yer ;-)

CT > MC terus yer .. heh.heh.. ;-)

mamazana said...

keje kat uitm gak ke???? hehehehe....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mamazana > yer sy kt library ;-)