Friday, October 9, 2009

Warna Warni Aidilfitri ;-)

biggrin Function hari ini di my ofis entry panas2 nieh lol ... dengan temanya Warna-warni Aidilfitri 2009 .. meriah giler .. each dept dipertanggungjawabkan organize utk handle menu2 yg berbeza .. My dept ditugaskan utk menu kuah lodeh + nasi himpit + sambal tumis smile .. majlis bermula awal pagie nie dgn majlis anugerah & sijil kpd staf2 .. siap ada cabutan bertuah + pemenang staff anggun lelaki & wanita (senior & junior) mrgreen org lain meriah berbaju raya bagai .. kita pulak dok standby perut utk melayan menu yg pelbagai dengan rambang matanya .. aduyaiiii .. mmg rezeki betul2 nieh lol korang tgk ler suasana pagi td nie .. semua tgh sibuk menghidangkan makanan & buat mcm2 preparations ... aduiii perut kita dah bunyik2 nieh .. sabo..saboo....mrgreen
aminnn .. tgk ler pinggan ku itu .. kenyang sudah mrgreen

15 comments:

~ Lady ell ~ said...

wah..citer awal pagi dh update nih.

sedia perut ekk.masalahnye perut mmg dh sedia,tp ada ke space nk mengisi food nyer...:)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wah diana...mmg warna warni betulll...

makan je diana...kang berpantang da tak leh nk makan lagi dah..hehehe

CT NORAMIZA said...

waaa bestnya diana, next week ofis kitaorang plak buat open house, tp saya cuti sbb pengasuh mintak cuti anak dia nak bertunang :( waaa...

Fiza's said...

nmpak happening nak colourful... meriahnyer..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

ell > dah kenyang dahhhh .. ;-)

fieza > br lps mkn nieh ;-)

CT > laaa hai .. tak dpt ler join yer

Fiza > mmg warna warni semuanya ;-)

hacienda said...

entry yg sgt pantas ye?ooo tahun ni xde rase lg ketupat palas

shuzana said...

nampak sedapnyer..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

has > td mkn dah ketupat pls 3 ketul ;-)

shu > he..he.. semua foods sedap2 ;-)

Nana said...

opis kita mgu depan br wat jamuan tp opis ni staff xramai wat dlm opis je

Ami said...

sedapnyee nasi himpit and satay!

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

nana > oklah tue nana ... janji ada gak majlia raya

ami > rindu yer ami menu raya2 nieh ;-)

Mrs.Nury said...

dapnyer ketupat palas tu...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

nury> time raya jer dpt ketupat pls nieh ... puas mkn ;-)

mama_umar said...

sungguh kalerful majlis korg..aritu time majlis opis kite pon,xbaper nk mkn sgt..hmm

eza said...

sedap nampak makanan yang diana makan tu....