Thursday, November 5, 2009

Gion Bread ;-)

lol Entry makan pulak .. yeayyy .. makan puas2 apa yg boleh .. nanti dlm pantang .. tutup mata & nafsu ..heh..heh... semua nieh gara2 entry di blog LADY VERDE mrgreen ... x bleh tahan betul terbayang2 Gion Bread nieh berkurun lama .. jadinya bila dah jumpa idaman hati kita beli half-loaf jer RM9.80 .. cukuplah utk memuaskan craving dihati ... makan gitu pun sedap .. lagi best if bakar sekejap dlm toaster ... mmg marbeles tahap gaban rasanyer .. ala-ala rasa mcm roti buttersctoch ..tp Gion nieh lagi sedap lol .. Gion Bread yg kita beli nie terletak di pintu keluar carefour@Midvalley .. dari info2 komen di blog verde outlet GION Bread nie ada di Tesco kajang, Bangsar Village, Leaisure Mall, Wangsa Maju, Atria Damansara jaya ... info dari Lady Verde roti ni ada versi imitation especially yg dijual kt Jusco tue .. tp better korang beli yg ORI yer .. mmg puas hatie mrgreen
Gion dihatiku mrgreen

18 comments:

hacienda said...

lpskanla ape2 yg nak di idam sgt sblm pantang...hihi

mama_umar said...

ish,camne rase die? roti bakar ke,roti garlic ke?

CT NORAMIZA said...

aikk nnt dlm pantang x leh makan ke roti tu diana? rasanya no harmlah kalau roti tu :) kalau saya lah...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

has > itu ler .. mkn selagi boleh ;-)

zetty > rasa dia ala-ala buttersctoch ..tp gion ni lg sedappp

CT > roti ok jer dlm pantang ..alang2 dah jumpa roti nieh .. hilang ler rasa ngidam ;-)

.: SharLeenZ :. said...

eh dlm pantang nanti pun bleh gak mkn roti tu kan.. tp xper gak dpt mkn skrg.. ngidam kan.. kang meleleh2 bb kang..

eh diana, entry awk sblm ni beli bj kat central mart ek.. ish kite ni yg dok area tu pun x tau ada jual bj camtu... pd hal selalu gak pi kat central mart tu... hiksss...

** atie + farid + aisyah ** said...

slalu nampak roti ni...nak beli takut tak sedap...hehehe...sis dh ckp sedap..konfom sedap ek,..nanti nak try lah

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

Leen > leen dok area saujana ker ... loh dekat ler dgn kita kt pck alam nieh .. kita 1st time pegi ACE tue .. dorg jual kt depan cashier tue baju longgok2 ..he..he..

atie > atie harus beli tau ... beli half loaf jer dah cukup .. roti nie dah ler gebu tebal .. bakar dlm toaster kapit tue marbelesss ;-)

cintaKusayangMu said...

sedap ke kak??xprnh dgr lak nama roti ni...jakun jap..hhehehe..halal ek..qis klu tulisan merepek2 tu tkut la nk mkn...huhuhu

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

insyallah halal .. ramai member online try roti nie kata ok ;-)

b.O.n.d.a said...

arrrghhh..daku da terliur!!!! =)

Mrs.Nury said...

oo yesss i likeee this bread.Sgtla sedap terutamanyer biler ditoast...sgtla tak tahan baunyer then cicah ngan air teh emmm marvelous kan.

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

bonda > harussss try ;-)

nury > aah bila ditoast lagi sedap gilerrrrrrrrrrrrr ;-)

ME said...

Diana .. makan puas2 .. nanti baby tak kempunan

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

Diana,

Makan je apa yg nak makan. Nanti pantang, berpantanglah bebetul :D

Roti pun ada versi imitation ek???

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kak me > mmg puas hatie dah mkn ;-)

shan> dr apa yg member2 online citer ada gaks copycat.. harga pun mhl skit .. he.he..he ;-)

Nana said...

xpenah tgk roti ni

Waheda Amran said...

kat tesco mutiara d'sara pun ade juai roti ni .. kat depan KFC .. baru bukak sebulan booth die ..

yatisalem said...

hi;
USANA;rebate rm24 dan free handmade jewelry

hi;

Kepada sesiapa yang berminat untuk join member dibawah saya dan beli mana-mana product USANA rebate rm24 dan free salah satu item handmade jewelry saya ,sila rujuk website dibawah untuk keterangan lanjut


USANA ;selepas 5 hari bersama USANA berat saya turun 4kg dan kesihatan saya bertambah baik(sila nyatakan penyakit yang anda hadapi sekarang)-kini sudah 40 hari saya bersama USANA dan berat saya turun 10kg tanpa senaman(berat akan turun secara natural bersama program diet dan pemakanan yang sesuai ).Disamping itu juga USANA mempunyai rangkaian product untuk seluruh kesihatan kita .nyatakan penyakit anda dan saya akan advice product USANA yang sesuai

pendaftaran keahlian rm99(sesudah menjadi member anda akan diajar bagaimana membeli USANA secara online dan tidak perlu pergi ke outlet sendiri untuk mendapat barang kerana barang anda akan dihantar terus oleh HU USANA by city link ,rm4 untuk shipping seluruh malaysia tidak mengira berat pesanan anda.Saya juga akan membimbing anda untuk menjadi distributor bagi product USANA secara online khususnya)

add saya di ym anda;
usana_yatisalem

http://www.usana.riqzmiecreation.com/

http://www.riqzmiecreation.com/