Friday, November 6, 2009

GL ;-)

biggrin Kita dah ambik GL hospital .. puas hatie .. standby dua hospital siap2 .. HTAR & HSB, Sg. Buloh mrgreen ... btw plan kita berpantang nanti sudah bertukar .. last week my mom call ... my mom suruh kita balik juga berpantang di kg. Jenjarom ... even notis meniaga dah diberi awal-awal oleh majlis daerah .. bab urusan elektrik dan air kedai tue masih lagi belum settle .. sementara tak settle lagi urusan kedai tue my mom boleh monitor dan tengok-tengokkan kita ... lagi pula my sis yg bersalin masa raya tue dah habis berpantang pun .. mak mana yg tak risau bila anaknya berpantang sorang2 kan .. so cancel ler plan asal kami .. adam pun minggu nie last htr di nursery .. my mom suruh pos adam balik kg. siap2 .. he..he.. settle problem + heppi mrgreen
ps: Pagi nie kita ada apptmt di HTAR, Klang .. dr. nak cek berat mummy berat baby .. hopefully semuanya ok wink

13 comments:

CT NORAMIZA said...

bestnya dpt balik kg kan, mesti lega gila rasanya. oklah tu diana, semoga awak n baby sihat ye

eza said...

insayaallah kalu ada kesempatan akak ajak ijan melawat diana nanti ek...kat kg jemjarom kan....

moga semuanya selamat.....

Lidya said...

selamat yer diana.. harap semua berjln dgn lancar.. nnt kit ikut awk plak..

Afne said...

sama la ngan afne. pos hana blk kg jumaat, kitorg blk kl mlm ahad, selasa dh bersalin. even 2 hari tak nmpk hana tp dia punya rindu huhu..

afne aritu amik GL masa kena refer HUKM (waktu tu 7 bln lbh)trs pakai masa bersalin sbb valid 3 bln kan.

berdebar lak afne tgk pregnancy ticker diana hehe

::Mamalyna:: said...

syoknyer mak jaga time diana bersalin nanti...leh berpantang ngan aman kan..

hacienda said...

wah..alhamdulillah..ade hikmah nape lektrik n air masuk lmbt, xleh start niaga kan.so bole jg diana dlm pantang..adam pn setel..rezeki ari jumaat..hope smue ok,kite plak checkup sok..berdebar ni

M@L@ said...

alhamdulillah...mak adik dpt jaga...senang sikit yer...

ME said...

Selamat bersalin & berpantang .. semoga kedua2 mummy & baby sihat walafiat

cintaKusayangMu said...

dh nk kena pos adam dh ke..cpt je msa berllau...dh nk bersalin akk...
tgu masa je skrg ni..
bagus kt siapkn GL awl2...klu x nnt payah lak bila last minute...

zailamohamad said...

bestnyer ada orang nak jaga akak nanti masa pantang..Zaila masa berpantang ke Ameera, pantang sorang2 je kat rumah kecuali seminggu yg pertama dok umah kak ipar berurut kat sana..pasni kalo dapat yg ke3 tak tahulah nak numpang sape pula;(

zety said...

legaaaanye bile dpt pantang dgn mak kan? syukur :),semoga dimudahkan semuanya

.: SharLeenZ :. said...

mesti lega.. rezki di saat2 akhir tu... mak bleh tgk2 kan...

yatisalem said...

hi;

Kepada sesiapa yang berminat untuk join member dibawah saya dan beli mana-mana product USANA rebate rm24 dan free salah satu item handmade jewelry saya ,sila rujuk website dibawah untuk keterangan lanjut


USANA ;selepas 5 hari bersama USANA berat saya turun 4kg dan kesihatan saya bertambah baik(sila nyatakan penyakit yang anda hadapi sekarang)-kini sudah 40 hari saya bersama USANA dan berat saya turun 10kg tanpa senaman(berat akan turun secara natural bersama program diet dan pemakanan yang sesuai ).Disamping itu juga USANA mempunyai rangkaian product untuk seluruh kesihatan kita .nyatakan penyakit anda dan saya akan advice product USANA yang sesuai

pendaftaran keahlian rm99(sesudah menjadi member anda akan diajar bagaimana membeli USANA secara online dan tidak perlu pergi ke outlet sendiri untuk mendapat barang kerana barang anda akan dihantar terus oleh HU USANA by city link ,rm4 untuk shipping seluruh malaysia tidak mengira berat pesanan anda.Saya juga akan membimbing anda untuk menjadi distributor bagi product USANA secara online khususnya)

add saya di ym anda;
usana_yatisalem

email;usana_yatisalem@yahoo.com

http://www.usana.riqzmiecreation.com/

http://www.riqzmiecreation.com/