Wednesday, December 30, 2009

Adam & Aidil ;-)

lol suka bangat tgk gmbr mereka dua beradik nie .. suddenly it will make my heart melt & air mata pun laju bergenang dan berenang2 mengalir .. aduihhhhh emo betul cry .. alhamdulillah .. dlm dok dia jeles2 geram dgn Aidil .. Adam ni ringan tulang sgt2 ... bleh la suruh masukkan baju kotor dlm bakul, lap muntah adik, tengok2 kan adik dia, selimutkan baby, pakaikan sarung tgn adik yg tercicir dan few benda ... dan kadang2 tu dia saja bagi mama dia naik angin coz time kita sibuk melayan baby .. time yg sama dia nak macam2... nak ke toilet la .. pakaikan seluar la .. nak makan la .. aduhh sabarjelah mad dlm pada tue kita kena monitor gak ... smp tahap geram adam tue.. saja jer dia gomol pipi adik dia .. tido baring atas baby .. isshhh ... nak manja2 kot .. dia igt adik dia nieh dah bleh diajak main berdua sama-sama kot .. sabar ye .. tgu adik aidil besar sket .. bleh main satu team berdua yer mrgreen


14 comments:

cintaKusayangMu said...

alahai..comeinye kaki aidil...leh harap abg adam ni..jgn buli adik tau...adik tecit lg...

Ami said...

comeyyyy,especially yg adam pegang aidil tue,sayang nye kat aidil hehe

hacienda said...

adam, jgn nakal2 sgt ye.. sian mama.. tp adam abg yg baik.. geramnye tgk baby

IEMA said...

suker tgk pic adam sayang pd si aidil...sweet jer..
ermm ni x sabar nak kasi aidil zafran adik lak heheh..

~ana~ said...

kak, sama la..ajmal pun cam tu..kenkdg bby tgh bfeed dia pun nak susu..time dia ok..ok sangat2 dgn adik dia..tp time x ok, mcm2 dia buat kat adik dia..:)
waa....nama anak2 akak ni cam adam n aidil dlm cite nur kasih lak...heh3x..

** atie + farid + aisyah ** said...

alahai... sayu atie tgk gamba abang tdo sebelah adik tu... nampak abang btul2 jage adik die....

ME said...

sama jer muka adam & aidil .. comel

mama_umar said...

huhuhu,samele,mmg touching klu tenung kt baby beso & baby kecik ni kan?

Ayu Jaffar said...

adam jaga aidil sampai tertido ... syg betul kt adik dia :p

as a.k.a axa87 said...

Sayang adam kat adik dia.. diana..bila balik puncak alam?? Nak jugak menjenguk baby aidil.. seronok dah nak abis pantang yer.. saya ni lak menunggu masa nak meletup.. tetiba rasa ngeri lak..hehehe

mar!ahaf!z said...

baiknye adam melayan adik..
my son mmg takleh hrp lagi.. kene monitor dua2 spanjang masa.. wisauuu

ida81 said...

wah nmpk aidil dh makin montel :-)

mummydida said...

salam..hi diana..congrats!!!
comelnya tgk adam n aidil

CT NORAMIZA said...

bestnya, diana dah ada 2 buah hati