Wednesday, January 20, 2010

I'm Back ;-)

biggrin Salam pada semua .. saya telah kembali bertugas semula .. setelah genap 60 hari bercuti ... dgn berat hati tinggalkan baby Aidil & Adam ... hrmm .. campur2 perasaan .. tp kuatkan hati juga .. lagi2 pula aidil jenis yg nak melekat time directly BF .. manja betul wink .. buat sementara menanti hjg bulan me & hubby berulang-alik ke ofis dr rumah my mom @ jenjarom .. start bulan Feb nie barulah kami akan htr adam & aidil kt rumh jiran sebelah .. rasa secure skit berbanding htr kt nursery .. yg penting tak ler tekejar2 sgt time pagi tue ... hopefully semuanya berjalan lancar ... korang tgk ler meja ofis yg bersepah tue .. pagi td smp2 ofis kita dah stanby bwk wet tissue utk lap dan kemas meja .. habis smp ke keyboard pun kita lap bersih eek.. dah bersih semua baru semangat nak mula keje ... kt entry lain ler smbg citer psl berpantang & menjaga dua hero kali nih .. byk yg kita nak citer dgn kawan2 onlines & nak terjah blog kengkawan yg lain nih .. tgu petang2 skit lepas ofis hour ler yer .. skrg nieh nak settlekan keje2 ofis dulu mrgreen

10 comments:

۩ ! ž µ ® ä ۩ said...

hohohoh...
selamat kembali....
bergilir ngan lin plak...

hacienda said...

wah..diana dh kembali...

welcome back

IEMA said...

hai..welcome back sis...

CT NORAMIZA said...

selamat kembali bekerja diana, :)

waahhh mesti bz giler pasni kan?

** atie + farid + aisyah ** said...

welkam back sis! mesti menimbun2 keje menunggu sis...

Nurul Diana said...

izwan > Thanks ;-)

has > TQ has ;-)

iema > TQ iema ;-)

CT > mmg bz bangat nieh ;-)

atie > keje menimbun nieh ;-)

Ayu Jaffar said...

welcome back :p

Fynnaz said...

Welcome back!

zailamohamad said...

Waaah, sudah masuk kerja balik ya..hurrey!!

Anonymous said...

Отличная статья! большое спасибо автору за интересный материал. Удачи в развитии!!! :)
--
http://www.miriadafilms.ru/
[url=http://mpeg4.com.ru/index.shtml]кино скачать[/url]