Monday, January 25, 2010

Thanks ;-)


Thanks semua ;-)
arrow Last week my dept. bg hamper hadiah utk baby Aidil .. terima kasih sgt2 semua ... gmbr kt atas adalah few hadiah yg sempat kita ambk gmbr sebagai kenangan .. gift from SIL + hamper brg2 baby dari MIL dan ofismates hubby sudah pun selamat dirasmikan ..he..he.. mrgreen thanks juga pada online mommies:- kak liza & Nadiah .. susah payah dorg curier hadiah utk baby aidil & adam ... semoga rezeki kalian akan senantiasa dimurahkan .. aminnn wink

8 comments:

KV said...

waa..syok nya baby dpt byk hadiah. best2. Murah rezeki

hacienda said...

alhamdulillah, murah rezeki

M@L@ said...

salam dik... dah start berblog blik yer... windu ler...

wah byk dpt adiah...rezeki anak...

mama_umar said...

part ni plg best kan?ilang rase saket jap ;p

zailamohamad said...

waaah bestnya, nad pon kasik hadiah tuuuuu..makin murahlah rezeki dia;-)

as a.k.a axa87 said...

dah start kerje ye Diana.. bila lah nak gi jenguk baby aidil ni.. saya tengah menunggu masa je nak bersalin ni.. baca pengalaman diana mcm ngeri la pulak.. ni pun asyik false alarm je...

Nana said...

wah murah rezki aidil banyak dpt adiah

iswatie "colours of life" said...

Diana..kita pun ada beli brg kat bb coz ingat nak pi visit kat jenjarom tuh..lst2 diana dah masuk kerja dahhh