Tuesday, March 23, 2010

Nak FREE $10

arrow Tadi masuk blog Sue@Mama Alya ...so saja la nak try jugak... bukan rugi apa-apa pun ... REGISTER + FREE X PAYMENT = dpt $10 mrgreen
* Tidak memerlukan modal
* Hanya perlu Register sahaja
* Selepas register terus dikreditkan $10 dalam akaun
* then bila ada yg register baru masukla $1 ke akaun kita
* So promote ajer
*Tak caya sila cuba..
* takyah kuar modal tak aper...
* Boleh cash out bila akaun dah capai $100
* kalau nak try klik kat LINK BANNER tu....
* sesiapa yg nak register kena guna email SELAIN akaun yahoo.. akaun gmail atau hotmail boleh mrgreen

2 comments:

CT NORAMIZA said...

d, dia nak details segala lah ye bila register tu? :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

CT > details nama, alamat yg basic2 jer