Tuesday, March 23, 2010

test suara + stamina ;-)

arrow alamak.. dah lama x asah suara .. testing.. testing.. one .. two .. three ha..ha..ha..lol aku kena ready jd emcee aka pengacara majlis utk 2 function .. skrip pun baru prepare skit .. al-maklum majlis formal .. so x leh nak guna skrip spontan mcm tue jer ... 25hb Mac khamis nie emcee utk Anugerah Perpustakaan Cemerlang 2010 .. satu lagi utk Bengkel Metadata 2010 5-7 April nie .. sesambil buat keje nieh nak nyanyi asah suara + stamina yg telah sekian lama ditinggalkan .. kalah org nak buat konsert kan mrgreen
emcee KIK UiTM 2009 .. time nie dah sarat bebenor ada hatie nak jd emcee lagi mrgreen

9 comments:

Afne said...

sila amik award ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

afne > baik .. Thanksss ;-)

CT NORAMIZA said...

ni sure suara sedap, kalau x itm x akan pilih d ni, sbb selalunya kalau any function kat itm, selalu pilih suara yg kow2 :) betul x?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

CT > sura layak utk jd emcee jer .. tp bila nyanyi sore jd kelauttttttt hu..hu..hu...

Nana said...

wah jadi emcee ek dlu kan time keje tmpt lama emcee xdtg last mnt kena jadi mc hah! amik ko suara ala2 kuar xnak kuar nebes! kekekek

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > bleh asah bakat tue nana .. releks..releks jgn nebes ;-)

zai@umiaiman said...

go diana go, chaiyok 2

eza said...

wah....sure suara diana sedap kan ala2 penyampai berita Hjh.Wan Chik Daud is3 M Rajoli tu...masakan UITM selalu soh diana jadi MC...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zai > nebes nak asah suara balik ..he..he..

kak eza > bkn selalu jd emcee uitm kak .. emcee library selalu ler .. sy x femes pun .. heh..heh..