Monday, March 8, 2010

Our Weekend

biggrin penuh agenda kami weekend lps .. penuh dgn undangan kenduri kawin .. bermula dari hari sabtu smp ke malam hingga ke ahad .. mmg puas la mkn nasi kenduri .. ptg smlm singgah kg. hubby kt tjg karang kejap .. hubby nak pulangkan flash yg dipinjam kat cik mad .. otw balik singgah solat di rumah wak bahar .. sambil kami dijamu dinner sekali kt sana ... weekend minggu nie plk jadual kami penuh utk family day tahunan keluarga MIL .. acara wajib tiap2 tahun .. pada yg igt event nie thn lepas buat di cameron highlands .. thn nie plk akan diadakan di Melaka .. sure meriah nantie mrgreen oh yer ..thanks pada yg wish doakan kesihatan ku jumaat lps yer .. aminn hari nie dah msk ofis .. dah sihat sepenuhnya wink

7 comments:

Nana said...

sama la kita weken je ada org kawen

~ Lady ell ~ said...

seronokkan ada fmly event mcm tu..elok jugak memesrakan lg hubungan sefmly..kdg2 bila asyik bz memanjang ank2 tk kenal sedare mara..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > puas mkn nasi kenduri ;-)

ell > itu ler .. famiy member makin bertambah ;-)

zailamohamad said...

Zaila pula kat rumah je sebab husband outstation so tak kemana2..susah kalau nak berjalan ngan kids, susah nak handle mereka..heheheee

mama_umar said...

yer diana,same to us here,2 wekend berturut2 kezen hubby kawen,mkn free heheh,tp musm panas kan..

CT NORAMIZA said...

bestnya ada family gathering :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zaila > bissness women berjaya nieh ;-)

zetty > aah ...kendui sana sini tp cuaca ..adehhhh pnssss mak ai

CT > tgu event minggu niehh ;-)