Thursday, April 29, 2010

~Libresse~

biggrin wah dari tajuk cam ada bunyik2 de-parisss gitu!!! ... he..he..he lol ... kisahnya masa beli brg2 dapur di tesco selasa lps .. ada sorg promoter promote beli this new product .. kita mula2 sekali perasan psl produk nie kt tv3 .. yg iklan ada yuna, adibah noor & adik-beradik vince tue .. if korang ada bwk panty liner or pad brand lain korang boleh tukar and dpt redeem free kupon worth RM1.50 cool.. pada kita oklah harga dia .. al-maklum produk baru .. sure harga pengenalan dia berpatutan .. yg peket biru nie jenis maxi .. consists of 20 pcs berharga RM5.++ .. cuma my opinion kan bagus if dia buat yg pek promo 30 pcs X 2 pkt mcm brand2 lain tue .. jimat dan senang .. boleh la beli sekali byk terus lol .. kita tak berpeluang nak rasmi lagie .. bulan depan cik P* datang baru ler berpeluang nak rasmi .. dah try nanti barulah boleh review dgn lebih lanjut .. pada yg dah try tue korang share ler experience korang plk mrgreen

arrow 2 ptg .. > I'm off to my Interview .. doakan semuanya berjalan lancar.. TQ semua wink

14 comments:

linahilmin said...

duta utk pad ni yuna & adibah noor kan... kelakar je tengok adibah masa iklan ni!!!

Lidya said...

giler suka tgk iklan adibah nor tu.. kelako

mama_umar_maryam said...

blm tgk lg iklan nih,tp series igtkan mcm jenis pasta ke ape,sbb name die camtu,hahhaha

SyaNa said...

haah kelakar tgk adibah dlm iklan tu..
aku ingat iklan ape, rupenye pad

~ana~ said...

x pernah tgk lg iklan ni..
ingat kan nama system yg akak guna kat library uitm tuh...sbb sebutan dia ala2 libresse kan..hah3x..kelako lak rs nya...

~Eila @ Along~ said...

oo..adibah noor pun duta jugak eh.. pernah tgk yuna je...

eila baru je beli pad.. ermm tunggu lama habis baru nak pakai yang ni.... hehe

Ayu Jaffar said...

suka tgk iklan pad nie...

** atie + aisyah ** said...

atie tgk cam menarik pad ni... nak try la nanti

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lina > cute ler iklan tue ;-)

lidya > aah kelakar ;-)

zetty > hok alah sabo jelah .. iklan pad nieh ;-)

syana > part yg naik forklift tue lawak kan ;-)

ana > haaa..ha.. lawak ler ana .. ini sanitary pad ..bkn sistem lib ;-)

eila > nanti leh try eila ;-)

ayu > sy pun suka ;-)

atie > atie nanti try .. review ok tak ;-)

Mama Eimanzz said...

my new link blog
http://kembangkuncup2010.blogspot.com/

nanti bg nana ur alamat email erk

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > nana email kita idola008@yahoo.com

Chempaka Aurora said...

iklan dia memang menarik & kelakar..2 biji tembikai..hihihi. Teringin juga nak mencuba tapi kena tunggu next month la kot...

Mama Eimanzz said...

diana.. done.. nana dah invite..

http://kembangkuncup2010.blogspot.com/

Ms. Kudut said...

dah try... tumb up!! memang best dan murah