Friday, April 30, 2010

~ Luahan Hati ~

arrow rentetan dari interview smlm .. aku takmo citer apa yg jadi secara detail .. dari gmbr kt bawah ni jer korang dah tau apa perasaan aku sejurus jer keluar dari Bilik Sidang tmpt interview dijalankan smlm neutral .. bak kata kwn2 ofis yg support .. boleh cuba lagi next time .. suppose lps hbs interview aku ke ofis hubby coz dorg ada organize majis tazkirah & bacaan yassin .. tp disebabkan jiwa raga aku yg tgh kacau lps interview smlm confused.. aku mtk tolong driver uitm perak yg otw balik ke kampus dgn salah sorg calon interview utk htr aku balik rumah .. TQ sgt2 .. smp2 rumah mula2 sekali peluk & pandang muka adam & aidil .. main2 dgn dorg kejap .. time nie dah rasa lega sikit .. amik pinggan goreng telur 2 biji makan dgn nasi .. time tue barulah aku rasa perut lapar sgt2 confused .. barula tersedar last mkn time breakfast pagi tue jer ..isk..isk rolleyes ... dah ler .. mls nak pressure2 .. i already try my best masa interview smlm .. kalau ada rezeki adalah .. sebab apa yg aku tau ... biasiswa yg ditawarkan kali nie mmg limited ... kalau dah mmg ditakdirkan bukan rezeki aku .. aku redha & terima... terima kasih pada semua kwn2 yg bagi support .. tak lupa thanks sgt2 pada my bf iddien yg byk tolong regarding my research proposal .. sekiannn luahan hati aku hari ini neutral
i am not miss strong .. air mataku tumpah jua cry
mata merah bengkak lps nangis .. time nie baru smp kt rumhcry

21 comments:

ann @ hatiberbunga said...

olololo.. ciannya dia nangis.. smpai merah2 mata. jgn sedey2 ye diana.. dorg tu saje je nk sergah ko tu.. nk tgk respon ko camner. jgn sedey2 ok? xde rezeki this time, next time masih ada.. chaiyok! chaiyok!

~ana~ said...

kak, jgn putus asa ok..mn tau kot2 diaorg sj nak uji akak..tgk2 nnti akak berjaya...xyah la sedih2 ok...insyaallah kalau ada rezeki tu, x ke mana...

linahilmin said...

it's ok d...
semua benda yg jd, dtg bersama hikmah..! chill okeh! :p
ps- tp leh mkn telor 2 bijik ngan nasik, kira ok lg la tu, kan!!! :-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann > TQ .. TQ .. aku think positive jela skrg nie .. mls nak tensi2 ;-)

ana > kuota ada utk sorg jer katanya .. so x mengharap sgt .. doa & berserah jer ..

lina > takper boleh cuba lagi ... dah smp rumah baru terasa lapar sgt2 .. heh..heh

۩ ! ž µ ® ä ۩ said...

uuuwwee......
heheheheh.......
tak der rezeki tu kak diana....
lagi satu cara kak diana defend tu kene tengok gak....
anyway, benda dah lepas...
next time kita cuba lagi...
try cari tajuk yang ader high impact...

shim said...

Hai...org puncak alam ke...

blogwalking...

insyaAllah..ada rezki leh cuba lagi

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

izura > 1st experience .. first timer .. takpelah .. mls nak tensi2 .. think positive jer

shim > salam perkenalan .. TQ ;-)

mama_umar_maryam said...

xper diana,kdg ade sbb musabab dan hikmahnye klu kite dpt or tak sesuatu tuh =)..bestkan pas nangis sure lapor,kih3

~Eila @ Along~ said...

diana,
dah lama aku tak p interview..
neway, berserah je.. sabar ekk..
elok nangis bagi kurangkan tension.. lega sikit kan...

u still a ms strong!

shuhaina said...

jangan tension2 ek diana..semua yg terjadi ada hikmahnya..cuma kita tak tau atau perasan apa bendanya..
meh nak kasi diana happy..actually shu tgh survey psl rental breastpump..sebabnya since semlm spectra3 shu ntah kenapa ntah rosak..nak beli baru xde budget..so, tgh survey jumpa link ni..they offer monthly rental..ada spectra ngan medela..rasa worth la klu rent..jimat skit..then klu rs serasi br pk nak beli ke tak..hehehe
refer link ni ya http://www.enjoybreastfeed.com/
http://www.mamalink.com.my/
sure dah happy kan..

SyaNa said...

jgn nangis :(
insya Allah kalo ade rezeki ko ade la
kalo takde tu ade hikmah nye

JMR said...

sabar2..dh buat yg terbaik kan..kalo ade rejeki, mesti sukses intebiu tu nnt...doa2..

AlizMieAlya said...

akak...jgn sedih2 ye..Insyallah kalau ade rezki tk kemana..kalau tkde..kite cube lagi..usaha tangga kejayaan..go go ms strong..dont give up!!!

lia said...

next year jom try amik dgn aku lak.... kalau aku rajin la nk sambung... tp tgk n3 ko, uhukssss takut lak nk try...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zetty > lapar bangat .. nebes smp takder mood nak mkn lunch ;-)

eila > TQ eila .. lps nangis mmg rasa lega skit .. he..he..he. ;-)

shu > yg penting pdg ke depan jelah ..pikir lama2 kang makin tensi kan shu .. TQ yer bg info psl rental bp tue ;-)

syana > betul tue .. TQ ;-)

JMR > salam perkenalan .. TQ ;-)

alis > TQ aliz .. hu..hu.. smlm hari yg sedih ..hari nieh ok dah ;-)

lia > insyallah usaha lagikkk jom ;-)

Lidya said...

pegang 1 je diana, kalau dah mmg rezeki kita, usaha sket je mmg dah membuah kan hasil..
tp kalo bukan rezeki kita, wat la camne pon, mmg tkdek rezeki...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana..sabar ye
bleum ada rezeki laa tu..
mesti ada hikmahnye kan..mana tau x dapat yang ni dapat lagi rezeki yang lagi best dari-Nya.hehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lidya > i agree with youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;-)

fieza > amin..aminnn.. TQ fieza ;-)

Aini said...

jangan putus asa.. entah-entah, rezeki akan datang lebih baik ;).

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aini > amin..aminnnn.. TQ yer ;-)

Siti Mazzuana said...

diana, boleh tak email kita list makanan and calories yang awak ada printkan kita masa kita g opis awak dulu...email kat mazzuana5962@gmail.com...thanks in adavance yer