Sunday, May 2, 2010

Sunday Mood ;-)

image from google

biggrin Salam hujung minggu semua kawan2 ... tak lupa 1 May 2010 merupakan hari istimewa .. sebab sambutan Hari Pekerja buat semua mereka2 yg bekerja .. tak kira dlm apa jua bidang pun .. pada aku even suri rumah pun dikira sbg pekerja jugak tau .. bkn senang nak menguruskan rumahtangga dan keluarga .. cuba teka aku kt mana nieh .. yup .. saper yg teka betul tue .. aku di ofis .. duty@ ref desk .. suppose aku keje Sabtu 8hb ..tp ada kenduri kawin family MIL .. so aku tukar dgn ofismates .. uitm skrg nie sdg dilanda exam week .. minggu nie smp ahad dpn minggu terakhir .. lps nie cuti semester break menjelma .. oh yer .. maknanya 20-30 May nie pulak akan diadakan konvokesyen uitm yg ke-72 .. hrmm .. sabtu smlm kami tak kemana pun .. dpt sms dari kak watie utk attend Majlis Kak Nina dan buat kejutan sekalie .. tp x dpt nak hadir coz aidil demam pagi tue .. mlm jumaat tue kami bwk aidil pegi inject & checkup 5 mths .. so pagi2 tue dia dah mula meragam confused .. makanya kami stay di rumah jer spjg hari biggrin

NOTE : Jumaat lps inject aidil 5mths di Klinik Panel .. oklah dr. siap cek dgn lebih details .. ukur, timbang baby semua lengkap la .. cuma rasa musykil coz dr kata bulan dpn (6 mths) ada injection lagi utk aidil .. betul yer .. .. since bertukar chekcup ke klinik panel nieh aku jd confuse kejap rolleyes ???????

3 comments:

~ana~ said...

selamat hari pekerja kak...:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > TQ .. sama2 lah kita bekerja dgn lebih gigih ;-)

shim said...

A'ah..ada..6 month kena injek lagi..pastu sethn pulak