Thursday, May 13, 2010

Aidil ;-)

biggrin sajer up gmbr hero no-2 nieh tgh tido masa kita cuti selasa lps .. sian kan pakai cd jer .. baju semua dah tanggal .. apa kata org 'berlegging' yer .. gmbr nie masa betul2 lps aidil dimandikan tgh hari smlm .. cuaca skrg nieh pun pns semacam kan .. sian kat baby & budak2 confused .. kalau tgh hari tue mmg kena mandikan budak2 nieh bagi dorg rasa selesa sikit nak tido siang tue .. oppsssss ... perut aidil tue terlebeh sudah .. sowiii yer ..heh..heh... mrgreen jumaat nie kita dgn ofis mates Azlin nak gi survey Cloth Diaper kt kedai CD di Sek 8 , Shah Alam.. Azlin nak beli CD for her princess .. yg kita plk first time nie nak melawat kedai Sabrina nieh .. teruja sebab tak tau pun kedai CD sabrina nieh dekat dgn my ofis rupanyer .. selalu tue beli CD kt penjual2 online jer lol

12 comments:

Lidya said...

aidil hisap puting ek.. beli puting airyn tp dia tkmo isap.. mulut bising je

SyaNa said...

comel..eh aku beli CD online dgn dia la ari tu

ko beli byk ke???
syok la bleh pilih2 dpn mata

mama_umar_maryam said...

bestnye nk p shopping CD! comel lah aidil tdo sambil pelok gajah tu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Lidya > bg puting sebab takmo dia hisap jari mcm adam .. heh..hehhh

Syana > jumaat nie member ofis nak survey2 beli .. aku nak try yg AIO & Bamboo ;-)

zetty > comel walau hy ber cloth diaper jer ..ha..ha.. ;-)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hehehe cutenya...bb ni klu pakai diaper je lg nampak cute

mrs shaifull said...

bestnya ada baby kecik, agak2 senang x kalau nak ambik anak angkat skrg ni d? :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sue > seksiiiiiiiiiiiiiiiiissss ;-)

mrs shaifull > naper nak ambk ank angkt .. bg rifqi adik lerrr ;-)

gEe said...

comelnye dia...suka tgk baby isap puting..comel!!

Nana said...

cam bez je tgk korang pakai cd tak penah try heheh nant nxt bb nk try lah

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

gee > aidil ni jer dpt puting .. dulu adam syiokk isap jariii ..sib baik now dah stop ;-)

nana > try ler beli satu dua .. sure terpikatt ;-)

Afne said...

belenggeng/berlenggeng hehe

comei je aidil tido pakai cd ;) double h pn kadang mcm tu.. kadang pakai baju tak pakai seluar hehe.. baru nmpk cd comei.

** atie + aisyah ** said...

alololo...comelnye... aisyah skang dh besar pun mlm atie pakai kan CD... takut die terbabas atas tilam