Friday, May 14, 2010

Alahai Adam ;-)


biggrin sowi lmbt updates .. baru kuar bilik meeting .. ada meeting about bengkel yg akan dihadiri selasa until rabu depan di Hotel Seri Malaysia, Kuantan (ada sesaper nak jumpa kita ????? mrgreen ) .. smlm up gmbr adik .. hari nieh turn up gmbr abgnya pulak ... baru adil kan .. . gmbr baru pagi td masa kita tgh bersiap2 nak ke ofis .. awal2 pagi dia bgn .. mula la sibuk carik pen & mintak buku conteng2 dia tue .. layankan jelah .. bila tanya .. adam lukis apa ?? dia punya jawapan ... makkkk aiiii ... "adam tgh lukis aeroplane & train .. nanti kita bwk adik pegi sama yer mama " eek = motif nak mintak mama & papa dia bwk dia naik 2 benda alah tue ... adehhhh .. alahai adammm lol
ada mcm aeroplane & train ker??? .. abstrak sungguh cool

8 comments:

lydzar said...

imaginasi dia tu yg penting..outcome dia takper, jadi gambar pape pon boleh je

kalo hannah saya tu kan, gambar mama, gambar papa, gambar adik semua garisan panjang ke bawah dan bulat dihujungnya..itu lah dia gambar kami dari sudut lukisan dia hehehehe

hacienda said...

cute je adam ni..wah pndi ek nk naik tren n aeroplane.. maju ke hadapan..hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ldyza > itu ler .. hari2 habis memacam buku dicontengnya .. mcm2 kaler ada ;-)

has > sajer jer tu la .. trick nak naik plane & train tu ;-)

~ana~ said...

sis d, xpe kak..bleh diterima la train dia gitu rupa..heh3x..at least dia pandai tau meluah kan isi hati melalui lukisan...

Afne said...

sama je ngan hana.. hbs dia conteng2 buku mewarna. tp takpe, at least kita introduce diorg dgn benda yg baik ;)

mama_umar_maryam said...

xkesahla lukisannye abstrak ke apekan,klu Umar lukis train tu adela mcm cacing je rupenye,hihi,let their imagination berkembang,gud adam =)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > dari last week sibuk nak naik train .. heh..heh ;-)

afne > betul tue afne .. imagination bdk2 nie mcm2 kan ;-)

zetty > aku setuju opinion tue ;-)

mrs shaifull said...

fuyoo adam dah pandai pegang penlah, dah mcm budak besar :)