Wednesday, May 12, 2010

~ Review Libresse ~

biggrin lupa la nak share my review dgn korang semua psl LIBRESSE yg dah selamat dirasmikan isnin lepas .. mmg best ler .. compare to other brands yg pernah dicuba .. materialnya best .. mmg comfy sgt2 .. especially bab bhg belakang tue .. ada tanda V utk bezakan so kita tak kan tersalah letak .. size dia pjg sket tp bila pakai tak terasa ler kepanjangan dia tue ... rasa biasa jer ... dan mmg betul mcm dlm iklan Adibah tue .. yg part 'buah tembikai' tu la mrgreen.. tak kan ada rasa x selesa .. especially kat part bhg 'belakang' tue .. rasanyer ada jer yg alami masalah nieh kan .. certain pad buat kita duduk serba tak kena .. dan x perlu ler kejap2 korang nak ke toilet meng'adjust' parking yg salah coz pad nie mmg elok jer terletak .. pendek kata i loikeeeeeeeeeeeeeeeee & Love LIBRESSE lol


11 comments:

Nana said...

tgk iklan je kemain rancak sampai 3 orang artis hehe pastu sekali iklan dia siar kan 3 artis berturut2

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > tu yg harga pad ni mhl sket .. nak cover byr iklan & artis ;-)

SyaNa said...

hehee comel jek tembikai tu
mahal tp kalo elok takpe diana
berbaloi2 hehe

*eh nnt free buzz ym aku. aku nk tny pasal czer ni

~ain said...

cik abang i tanya, "apesal dia buh buah tembikai tu yang?"

i pun jawab, "Hmmm.. paham2 laa..." (gaya adibah noor)

pastu dia angin je.. hahaha

ijan@2 said...

memang best..dah tru maxi ngan yg maxi long tu..memang syok......... betol2 selesa...... thumbs up tuk libresse...........

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > YM hr nieh tak leh msk .. aku guna meebo nieh ;-)

ain > hy kita2 jer tau naper kan ..heh..heh ;-)

ijan > he..he.. selesaaa kan ;-)

~Eila @ Along~ said...

wahh..
selesa ekk..
berbaloi la byr yuan.. duta produk yang mantap...

b.O.n.d.a said...

mesti beli nih!
=)

Leeds Al-Malique said...

harus try ni.. lagipun suke yuna.. hehe

~ana~ said...

akak bleh ganti adibah nor lah ni..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

eila > best ;-)

bonda > haruss ;-)

leeds > peminat yuna yer ;-)

ana > ha..ha... iklan free jer nih ;-)