Tuesday, May 25, 2010

Artis Konvo ;-)

biggrin Gambar hangat nieh ( al-maklum gmbr guna hp jer) .. kita baru jer ambik .. pagi td b'fast dgn ofismates di gerai2 pesta konvo sempena Istiadat Konvokesyen UiTM yg ke-72 .. dpt ler snap gmbr artis nieh .. even dpt Ijazah Kelas Kedua Lower .. tetap dpt sorakan dari peminat2 time dia amik skroll tue .. tahniah .. tahniah .. ps.. buah hati miss DD tak datang ker??? mrgreen

NOTE : few blog (yg dpt dikesan setakat nie blog erynn, verde) kita dah x boleh nak baca their blog coz kuar notis "This websense contain Society & Lifestyle .. please contace web administrator ... bla..bla.... " huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa cry

18 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

akhirnya....hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sue > itu ler rasanyer lamanya dia nieh belajar tak konvo2 ..he..he.. ;-)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

owhhh abang farid kamil...hehehe

b.O.n.d.a said...

DD tu saper? (^v^)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

iza > betull ;-)

bonda > diana danielle ;-)

~ana~ said...

mmg hangat..:)

hacienda said...

hehehe..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > he..he.. artis femes ler katakan

has > he..he.. ;-)

shima said...

ooo farid kamil ye..br abis study?..rasa nya mcm dh lama gak kan..ke ku yg tak tau hehe

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said...

Waaa...Farid Kamil dah grad ye...takpelah..at least dah ada degree gak la hehe :D

mar!ahaf!z said...

fk? ahh i like...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

shima > akhirnya grad jugaeee ;-)

kak erin > betul tue kak .. gigih dia habiskan study ;-)

maria > peminat FK yer ;-)

mama_umar_maryam said...

ok aper,blm konvo bykkk dah duit die,hehehe

zailamohamad said...

laaa farid kamil ke tu??

waaahhh D boleh jadi mamarazzi dah ni, snap2 gambar artis gituuuuuu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zetty > itu ler dah siap jd director filem ;-)

zaila > snap dr gmbr tv jer .. tue yg gmbr ala2 kelam gitu ;-)

Nana said...

owh farid kamil ek...

Fiza's said...

farid kamil qupenyer eheee

mazzuana said...

I was there...i dok atas pentas kurang 10 kaki dari tempat dia amek sijil...masa academic staff beratur nak masuk depan, he pass by in front of me...gosh....