Friday, June 11, 2010

Mr Strong ;-)

mrgreen gmbr time kami ke low yat last weekend .... semua org tahu keadaan kat dlm low yat yg sentiasa sesak dan padat tue .. aidil syiok lena dlm stroller .. mmg selamat dah .. yg abangnya pulak elok lena dlm carrier tue heh..heh...heh lol .. TQ my dear wink .. kalau kita ok jer .. al-maklum mommies2 membawa baby time preggy almost 9mths + tue releksss cool jer .. kali nie bg can kt hubby lak merasa mrgreen ...
my mr. strongmrgreen

12 comments:

mrs shaifull said...

husband awak mcm dah kurus sket, ke mata aku yg salah ni :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

CT > hubby kurus cam tu ler .. kita nie yg dok naikkk huk..huk ;-)

princessGarnet said...

haha cam bagpack, tatau lak bole buat camni ;)

shima said...

bes kalau jln jln anak nk duk lam stroller...ku ni..bb amni tu pyh..dia dlm 10 min mungkinblh..lps tu..jgn hrp..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

princessGarnet > okjer guna camtue ;-)

shima > aidil relek jer duk dlm tue .. heh..heh.. sekali sekala baru angkt ;-)

zailamohamad said...

selamba je Adam dok dalam carrier tu kan;)

** atie + aisyah ** said...

wah... kagum......

mama_umar_maryam said...

hehehehe..tu yg kitorg terpakse gune jogger depan blkg tu ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zaila > ngantuk sgt pun iye ;-)

atie > heh..he..

zetty > itu la .. kena gunakan apa yg ada

~ana~ said...

kagum la dgn husband akak...

lydzar said...

kasik chance hubby mengandung satu hari ek?
tp tak aci, sebab dia kendong kt belakang. Less stress mcm kita org pempuan yg kandung kt depan kan..:D

++eden|essey++ said...

x penah terpikir leh buat mcm tuh..nnti nk try kt alya la....hihii