Thursday, September 2, 2010

~ Doakan my lil bro ~

arrow since 30hb my lil bro Shafiq telah dimasukkan ke Hosp. Banting .. dia kena demam denggi .. smlm lps keje me & hubby terus gerak ke sana .. berbuka pun ala kadar dlm kete jer .. (nak jer terjah berbuka umh kak watie ..heh..heh tp segannn redface) .. kesian tgk my mom terkejar2 ke hosp dengan meniaga lagi .. nasib baik ada my sister yg handle tolong ... smlm kt hosp. my big bro pun ada .. dia baru smp dari miri, sarawak ... apa yg kami buat setakat nie bg adik minum air zam2, air 100 plus dan susu kambing .. berdoa sgt2 dia sembuh dan pulih kembali ... mohon jasa baik kawan2 doakan my lil bro beransur pulih ..terima kasih semua wink

14 comments:

zai@umiaiman said...

moga adik u cepat sembuh...insylh...

iswatie "colours of life" said...

kat area banting ni pun mmg byk kes denggi....

lor...calling2 la kalu nak mai umah but skrg lauk x gempak dah la coz dlm usaha habiskan stok bintang dlm fridge.

try buat sup ketam....ramai suggest tuh kalu kena demam denggi.

mai ja drop rumah...dekat ja ngan hospital banting..mmg perumahan berdepan ja ngan hosp tuh

Anonymous said...

salam akak,

utk kes denggi,akak bg mkn sup ketam. jgn tmbh ape2 lauk lain..just ketam shj..insyaallah akan cepat sembuh,my bro also kena jgk last year..alhamdulillah lps mkn smgu da sembuh.

nifalnin... said...

try buat sup ketam... insyaALLAH...

abah niza pun skang kat hospital.. dah seminggu lebih... huhuhuh...

semoga adik diana cepat sembuh n dpt berhari raya di rumah...

Fynnaz said...

Aah mak Fin ckp sup ketam bagus. Try lah yer.

Afne said...

moga adik diana cpt sembuh. bykkan mnm 100 plus & mkn sup ketam.

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

macam2 dugaan nak dekat2 raya ni kan...
Diana akak doakan adik diana cepat sembuh...
Buat apa yg terbaik utk adik tu ye...
ada gak yg kata rebus daun betik, air dia tu bgi minum.

Nana said...

kesianye nk dekat raya dah ni..banyak kan mn 100 plus & org kata sup ketam bole jadi ubt demam denggi
moga cepat baik

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zai > TQ zai ;-)

kak watie > sajer jer nak jenguk mak yong ... he..he.. tp segannnn .. insyallah minggu nie balik umh mak lagie

Anony > Tq for the info

nifal > TQ niza ;-)

Fynn > TQ fynn ;-)

Afne > TQ afne

kak erin > ituler sama2 diduga .. TQ kak

nana > TQ nana

ann @ hatiberbunga said...

moga adik diana cepat sembuh...

syariza09 said...

smoga cpt sembuh. jgn lupa buatkn sup ketam yer

~ana~ said...

moga adik kak d cepat sembuh...
try bg minum 100plus dan sup ketam...

tp tu la..diaorg yg kena denggi ni biasa kurang selera...so, kita nak suruh minum/mkn pun susah..

mama_umar_maryam said...

semoga adek diana cpt sembuh,nk raye dah ni..byk2 doa k..tu ana dah bagi petua trylah..

CapsLock MakcikPC said...

isk..nak raya ni, skrg camner dia?