Wednesday, September 29, 2010

~ Safety First ~

biggrin gara2 entry INI ... atas nasihat kawan-kawan ... kami selamat sudah memasang safety gate ini ... al-maklum sebelum nie duduk kondo mana ler psg safety gate nieh ... bila rumah dah bertangga nie memang wajib kena beli ... lps puas survey sana sini masa beraya hari tue .. dptlah safety gate big size dgn harga cuma RM100 ... harga asal RM130++ ... beli kat kedai perabot area rumah jer .. takpelahkan .. demi keselamatan anak2 .. rasa lega dan lebih terjamin mrgreen aidil lps nieh takder ler lagi aktiviti panjat memanjat tangga yer lol

10 comments:

KV said...

dah tak risau lagi kan.

~ana~ said...

ok la tuh...selamat sikit rs kan..xde la aidil memanjat lg..

as a.k.a axa87 said...

diana, kite pun dah pasang dah benda ni kat tangga rumah.. si Asyif dah pandai memanjat tangga..tapi still risau sebab kadang2 dia gi berdiri kat grill ni...ehhehe

Afne said...

sapa ada anak kecik & dkk rmh teres 2 tingkat elok le psg safety gate ni kan.

i3na said...

nurul...
kak iena pun nak bl jugak pagar nih.. nak letak kat playroom dorang n oso tgh pk whehter or not to put dekat dapur or pintu nak kuar (exit) belakang umah tuh

mama tisya said...

bdk2 kalo dh pandai manjat sure suka part tangga..dlu kita nk bli gk tp smp sudah tk bli..

syariza09 said...

maknya pon selamat hehehe...x penat lg ikut anak naik turun

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

KV > lega ;-)

ana > selamat sgt ;-)

as> ahh kena tgk2 jugak ;-)

afne > agree setujuu ;-)

sis > better letak .. so secure ;-)

erynn > tisya dah besar eryn ;-)

syariza > itu ler ;-)

lia said...

Da boley wat keje senang hati..

antalya said...

owhh kt kedai perabot ada jual ye.info berguna utk sy ni.persediaan awal utk ank.padahal ank merangkak pon blom lg hihihi