Tuesday, September 28, 2010

~ New Shoes ~

biggrin my new shoes ke office today .... al-maklum time event2 rasmi kena pakai heels yg sopan jenis bertutup .. susah nak carik heels yg tumit dia tak tinggi sgt .. especially jenis yg berisi mcm kita nih .. pakai heels tinggi sure sakit kaki .. for me .. x semua heels yg designnya cantik tue rasa selesa bila memakainya ..he..he..he mrgreen .. kasut ni baru dibeli di Treats weekend lps .. tak mahal mana pun .. last time kita beli kasut masa time INI bertarikh Oct 23 2009.. giler lama kan redface... raya hari tue pun pakai kasut lama jer .. kasut nie kita plan standby tinggal kt ofis .. so kalau ada event2 rasmi tinggal sarung jer .. lagi pun kt ofis suhu dia sejuk air-cond .. tahan lama & tak rosak compare simpan kasut dlm kabinet kasut kat rumah cool

7 comments:

eLYies said...

wow kasut....takpe...kaki comey..kalo kaki yies tak leh kasut camni....tak leh masuk..huhuhuhu

SyaNa said...

aku kaki kembangtang depan
mmg xbleh pakai kasut tutup gini
sakittt

~ana~ said...

comel la kasut tuh..ada riben lg tuh..:)

Nana said...

pewitt tantek la kasut....dah lama xpakai kst tinggi2 gini lenguh kaki hehehe

saveme_zero said...

aku dah lama x pki heel sebab drive manual. letih nak salin2 kasut ni. klu pki tgi skit,mula la lenguh betis..ekekekek.

as a.k.a axa87 said...

diana.. kalau nak comfortable better cari kasut yang heel dia lebar. Coz, heel halus ni memang akan sakit kaki. Heel lebar memang selesa, berdiri lama pun ok..

makcikpc said...

makcik byk kasut2 gini..makcik kan tinggi..mmg suka pakai heels..tapi asik kene tegur dgn officemate..bukan tegur apa...just tegur makcik ni makin tinggi la pakai heels..kasut2 gini byk kat sembonia..mcm2 paterns ala-ala korporat