Thursday, September 23, 2010

~ Mistik Ke ~

confused lama x berupdates ... sibuk sgt2 ... cuma nak share satu kisah mlm td ... lebih kurang mcm kisah seram Iszan & Naufal ... as usual adam kan tido kt tilam single even dlm masterbedroom sama2 dgn kami & aidil dlm playpen .. tiba2 adam nie menangis ... mesti ada something yg sebabkan dia menangis tiba2 ... .. lebih kurang kt bwh nie conversation kami ...

Adam : "adam nak sleep dgn mama ...
Me : "kenapa adam cry? "
Adam : " adam takut halloween" (adam refer anything yg spooky2 , ghost kt tv ker as halloween)
Me : mana ada halloween .. ada kt dlm tv jer ..
Adam : ada adam nampak halloween kt TREE (pokok)

arrow Me : x sanggup nak ty lebih lanjut .. kat mana tree (pokok) yg dimaksudkan ..hu..hu.. gulp...confused

7 comments:

~ana~ said...

scary ok..ajmal pun kenkdg ada gak jd gini..tp kita buat bodoh je..takut tu mmg la...

mama tisya said...

kdg2 bdk2 kecik ni org kata die leh nmpk benda2 camtu..tisya kdg2 lalu kt tgga die ckp "takut..takut..."

syariza09 said...

ank dh scary, kita buat2 jer brani. tp sbenarnya lbh takut dr anak..hehe
cuba baca apa2 ayat alquran

Nana said...

alamak seram plak..mcm kes damia la dok kata nenek..nenek dlm blik no 2

mama_umar_maryam said...

erk,btol2,Umar pon penah gak ckp camtu,takut tgk apetah kt tangge,erkk

-SharleenZawawi- said...

sy cukup seram kalo budak2 ni cakap nampak itu ini.. sbb budak2 ni kan masih suci lagi so mmg kekadang derang akan nmpk bende2 yg kite xnmpk ni... huhuuu..

p/s: kalo kat henpon sy ada setting utk offkan flash tu..

makcikpc said...

Ammar sokmo gitu...kat sini mcm horror sikit..dkt dengan kawasan kampung..hutan...kalau kuar malam-malam..pergi makan tepi pantai ke..mmg sokmo la dia bagitau kat kita..samaada imaginasi dia atau betul tu tak pasti..

tapi setuju dgn pendapat kawan-kawan lain...budak2 mmg bole nampak kan?