Monday, September 27, 2010

Open House Story ;-)

biggrin sana-sini kisah open house ... kami pun sama .. dpt jemputan Syana & few friends .. tp hubby kene keje sebab sabtu lps big boss hubby Tn. Hj. Azhar owner Segi Seri Sdn Bhd organize open house .. dari pagi smp siang utk tetamu2 .. mlm pulak sambung dengan jamuan khas utk meraikan staf2 shj .. hubby mmg sibuk keje sepanjang open house tue .. makanya tinggal lah kami menjamu selera .. ada 12 gerai pelbagai menu... yg paling excited makan adalah aidil .. apa yg kami makan sibuk la dia nak rasa jugak mrgreen .. almost tengahari me & hero2 kecik gerak ke rumh my bff Iddien .. dia pun buat open house kecik2 utk close frens ... kami smp awal dlm pkl 12.30 tgh ... majlis dia mula pkl 3 ptg... sambil2 tue sempat ler tolong dia prepare fruit salad .. heh...heh .. heh lol .. yg plg best kt rumh iddien ada his famous 'creme bule' dan special for me yg craving red valvet kek ... iddien buat khas 'red valvet cake' utk menjamu kawan2 yg datang ... thankssssssssssss sgt2 .. mmg terbaikkkkkk kek tue .. hajat hati nak amik resepi from him nanti wink

4 comments:

~ana~ said...

kak d, ana kalau g open house, jarang sgt ambik gmbr sebab sibuk nak mkn..hah3x..

Nana said...

sana sini open house kan...kita sabtu tu ada 7 umah hehe sampai muntah2 makan haahha

mama_umar_maryam said...

ana, kite same..mmg jaranglah nk snap gamba mknn2 tuh,heheh..kek velvet?wahh,gempak dah bunyiknye

mrs shaifull said...

hehehe sana sini open house kan, dpt jemputan tp x dpt hadir, sbb ada hal, hmmm this week baru nak berjalan ke umah makcik2 sendiri :)