Wednesday, December 8, 2010

iCurly ;-)

biggrin Salam Maal Hijrah semua kawan-kawan .. jom tgk penghijarahan yg plg ketara buat si hero kami aidil muzaffar .. rambut dia semakin hari semakin curly .. masa lahir dulu elok jer lurus lebat .. tetapi semakin dia membesar nih semakin icurly la pulak lol... asal kami jalan pegi pasar malam, shopping mall, tempat makan boleh dikatakan semua org tegur kata dia ni girl ... rasanya dia ni ikut my sil Didie .. MIL citer .. didie ni dari kecik mmg berambut kerinting .. makanya gen dia turun ke aidil ler kot ..heh..heh..mrgreen .. ada plan nak potong rambut aidil nih .. tp sayang la pulak .. ker korang rasa biar jer rambut icurly dia tu panjang ???? rolleyes

8 comments:

Fiza's said...

eh, sama macam akma... sekarang ni makin curly rambut dia. kecik2 dulu lurus jer eheee

Aini said...

comel jer curly.. ;).

~ana~ said...

comel je curly gitu....

Anonymous said...

biar dulu arr k.diana... comey jek die... mmg cam gegirl aaa... kiut...

-lin-

Afne said...

nmpk friendly je aidil ni kan? afne tak dpt bg jwpn nk bela pnjg ke nk potong. tp mesti cute dia kan?

ayien78 said...

sgt comel....sygla diana klu potong

zailamohamad said...

a'a, macam gegirl..tapi maintain handsome;)

mama_umar_maryam said...

biarlaahhh..suke curly2 tu..heheh