Tuesday, February 8, 2011

~ Celebration@Ofis ~

biggrin salam semua ... aku baru masuk ofis hari ni .. after CNY holiday ... smlm suppose aku keje .. tp dek kerana sangkut dlm bad traffic masa balik dr kulim .. aku EL pagi tue ... this morning we had suprised bestday party for my boss & ofismates yg kami plan dari bulan lepas lagi... selain dari meraikan staf .. celebrarion gini dpt mengeratkan lagi hubungan sesama staf ... lagi pula dept kami ni cuma ada 7 org staf jer ... kami ramai-ramai buat potluck .. memang meriah ler menu hari ni cool... aku bawak simple dessert iaitu homemade sagu gula melaka .. ofismates yg lain bwk nasi goreng cina, nugget, drumet ayam, spagheti, and main dishes Red Valvet Cupcakes .. oh yer cupcakes ni my ofismates wana tempah directly from Auntie Nani Rostam mama Hanis Zalika .. blogger yg super hots and femes tue ... mmg terbaikk ler Red Valvet Cupcakes dia .. moist lembut dan gebu mrgreen hari ni plan diet aku postpaned ke esok hari ..heh..heh... lol

6 comments:

Aini said...

Bestnya... ada makan-makan!!!

Ni yang terus teringin nak pekena red velvet ni... hehehe..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aini > order cuppiescomel & senang nk mkn ;-)

~ana~ said...

best nya mkn2...

sy pun teringin nak order red valvet dr kak nani tu tp x order2 pun lg..hu3x..

SM79 said...

bestnya mkn2 nih.... i likee :)

lia said...

sagu gula melaka tu..... i likee...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > kami order 25 pcs .. tp mmg sedappp ;-)

lia > wah feberet sama ler kita ;-)