Wednesday, February 2, 2011

CNY 2011 Mood ;-)

lol Morning ....... today aku pegi keje dgn mood CNY 2011 mrgreen .. serba merah dan baju pun ikut tema sempena CNY cool ... ada kisah di sebalik blouse cheongsam yg aku pakai tue ... baju tue dibeli masa zaman aku belajar dulu ... size L ngam2 fit kat badan ... aku pernah pakai masa lps bersalin aidil tp .. makkk aiiii ketat giler time tu .. sangkut kt dada & perut .. boleh nmp kt gmbr 1st tue (gmbr ada kt entry ini) .. bencikkkkkk confused ... takmo dah aku pakai baju tue aku perap simpan dlm almari terus eek .. .. coz today disebabkan CNY mood .. aku gedik2 nak pakai blouse tue ... but suprised me .... aku mampu sarung blouse tue dgn jayanyerrrrrr tanpa sangkut di dada or perut = happyyyyyyyyyy bangat ..yippe ...yippe mrgreen he..he..he..... ooppssss .... sambung balik citer bercuti ... ada yg dah mula bercuti hari ni kan ??? ... me & hubby still keje lagi hari ni .. kami cuti mula esok smp hari ahad .. x extend cuti pun ... this CNY my MIL akan bercuti di rumah FIL@ Gombak ... if tak ada apa aral kami akan ke sana lps keje mlm nanti ... SIL pada awalnya nak join sekali bercuti CNY ni .. tp last minit dorg tak dpt join coz ada kenduri .. kurang korum kami sefamily cry... so nanti lps balik cuti ... aku hupdates kemana kami spend masa cuti CNY ni yer .. pada kawan2 yg sambut CNY 2011 .. Happy Chinese New Year 2011 .. have a great CNY and holiday .. take care wink

7 comments:

lia said...

biler kah mampu aku ikut seperti mu, D... mampu pakai baju2 lama... uhuks...

btw, tahniah da boleh pakai merah itu he3...

syariza09 said...

yipieee....dh kurus ^_^

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lia > jom lia .. diet sama-sama ...

syariza > kurus skit .. tp byk lg lemak2 tepu kena turun nih ;-)

Kancilbiru said...

wow...kelas kauu.....tahniah!!! nanti niza link kan blog diana ya...:)

~ana~ said...

wah....sudah kurus. ya....:)

happy holiday kak..

mama_umar_maryam said...

mampu sarung tanpa tersekat? wahh, heppy2..zt pon tgh usehe gak nih ;)

Ayu Jaffar said...

Makin cun la diana.... merah itu menawan :p