Friday, March 4, 2011

@Mesyuarat Agong PEWANI UiTM

Posing Bergmbar thru Hp jer

biggrin aku baru berkesempatan nak updates .. dari pagi tadi attend Mesyuarat Agong Tahunan PEWANI UiTM .. 1st time join .. daftar isi bornag dan dah jadi ahli pun mrgreen.. lps habis mesyuarat ada sesi makan tengahari + Hi-Tea .. dengan acara selingan cabutan bertuah, acara musical chair, limbo rock dan pelbagai acara lagi ... sambil2 itu ahli2 Pewani turut dihiburkan oleh dua orang artis2 UiTM .. mostly dorang nih student fakulti yg berbakat menyanyi .. sekali tue tiba2 emcee umumkan supsrises kehadiran artis fofular Aishah lol.. semua ahli2 sakan pakat nak posing bergambar .. aku pun sama -sama jugak menyelit ... (aishah siap tegur cekak rambut yg aku pakai kt tudung ..he..he..mrgreen) ... masa kat majlis ni Aishah sempat nyanyi 4 lagu .. free of caj tue .. disamping tue dia turut sama promo booth produk De Bella yg dia jadi duta tue ... kalau saper perasan Aishah tue dah semakin slim sekarang ... tgk dia real life ... lagi ler bertambah kagumm aku cool ... sekian kisah hari jumaat aku hari ni .. bukan selalu dpt jumpa artis kan mrgreen

3 comments:

Kancilbiru said...

cantikla cekak diana...beli kat ner?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

KB > cekak biasa jer ..beli kt kedai2 aksesori ground floor IKEA ;-)

Deena Khalil said...

hahaha..hye akak:)
saya deena yang performed hari tu..
saya cuba search pics yang mungkin diupload ahli PEWANI.. tetiba ke sini pulak..hehe..
anyway,have a good day!:)