Monday, March 7, 2011

~ New Family Members ~

biggrin cantik tak new edition in our family ... haaaa..haaaaaa... jgn salah sangka .. it's not ours ... welcoming new family members belongs to my FIL & MIL ... Toyota Alphard - White ... FIL baru jer amik dlm 2-3 hari .. kisahnya ... weekend lps plan asal kami nak main layang2 kat Taman Kepong yg femes tue .. tapi masa otw pegi tue gerimis hujan pulak rolleyes.. terus kami bertukar plan ... shoot ke rumah FIL di Gombak .. kebetulan FIL tak balik kulim ... makanya kami sekeluarga telah berpeluang merasmikan Alphard ini cool .. FIL bawak kami ronda2 singgah kejap ke Taman Metropolitan Kepong sebab fil tak pernah datang ke sini ... lepas tue otw balik ... FIL bawak kami singgah beli barang skit kat Pasaraya NSK@Selayang yg sgt2 meriah dan penuh dgn org ramai shopping ... finally kami dinner kat Nasi Lemak kecik2 (RM0.70) kat Kg. Baru dekat Kelab Sultan Sulaiman tue mrgreen .. first time haku merasa naik Alphard ... kagum haku ... pintu aotomatik bukak tutup .. pastu dgn besar space dlm dia eek.. yg plg seronok adam & aidil la .. habis dijelajahnya dlm kete tue ... kejap kedepan ..kejap kebelakang ... haisshhhhh sabojelah lol mcm gini punya besor .. memamng confirm ... cucu-cucu 5 orang tue boleh muat masuk dalam nih bersuka-ria mrgreen

10 comments:

shima said...

Bes kan keter ni..org bwk kete ni org kaya kaya je kebykknnya hehehe...

bwk blk kpg utara syok ni...selesa

✿ etiey erywan ✿ said...

best kete ni kn. besar. hrga pun besar juga kn. follow

~ana~ said...

wah..alphard tuh...

br2 ni pun terserempak dgn AG hot fm n family dia ms kitaorg mkn kat jln ampang..dia pun pakai kereta ni...:)

lia said...

aku sgt minatttttt kete ni.... tungguh g 20tahun, dapt beli yg 2nd pon jd la ;p

Fiza's said...

sm la kita.. my fil pun guna keta nie.. kalau naik, abis di jelajahnya budak2 2 org nie.. sat ke depan, sat ke belakang

syariza09 said...

best la dpt gak merasa. nama tpt nasi lemak tu City Garden, last week baru je mkn kt ctu

SyaNa said...

best nyeeeee
mmg luas pun..aku dok jakun naik bos aku pny

saveme_zero said...

syoknya dapat merasa kete besar ni.

zailamohamad said...

keta idaman Zaila juga ni tapi husband cakap kalo ada keta ni xleh bawak masuk bandar pasai susah nk parking, kalo bawa balik kg mesti xterasa jauhnya kan

A lady with 2 Putra's In Life... said...

rasanye ni bukan alphard.. kalau x silap vellfire sbb alphard xde side mirror kecik kat depan tu + lampu pun lain skit ;)